Το project αφορά τη φωτογράφηση 50 γυναικών άνω των 50 ετών, σε συνθήκες φυσικού φωτισμού χρησιμοποιώντας δημιουργικά το φως με σεβασμό στις γωνίες και στις εκφράσεις κάθε προσώπου, επιδιώκοντας το αποτέλεσμα να πλησιάζει όσο γίνεται περισσότερο στην πραγματική εικόνα και στον ψυχισμό της κάθε γυναίκας που φωτογραφίζω.
Η έκθεση φέρνει στο επίκεντρο γοητευτικές γυναίκες, τα συναισθήματα και την αλήθεια τους ανατρέποντας πανηγυρικά κάθε στερεότυπο του παρελθόντος γύρω από την ηλικία και την ωριμότητα. Ομορφιά, γοητεία, δύναμη, χαρά, φόβοι, δημιουργικότητα, όνειρα. Ωριμότητα και γαλήνη. Πληρότητα και ικανοποίηση.Για πάντα νέες.
Η σύγχρονη γυναίκα είναι παρούσα, γοητευτική και ομορφαίνει τον κόσμο με την ενέργεια και τη σοφία της.Σας επισυνάπτω μερικές φωτογραφίες των κυριών που θα περιλαμβάνονται στην έκθεση, όπως επίσης και τα ονόματα όλων των κυριών που έχουν φωτογραφηθεί.
Η κάθε φωτογραφία διαστάσεων 35χ50 θα είναι τοποθετημένη σε κορνίζα διαστάσεων 50χ70, θα συνοδεύεται από σύντομο κείμενο δυο προτάσεων, που έχουν συντάξει οι ίδιες και περιγράφει πως βιώνουν την παρούσα ηλικιακή περίοδο της ζωής τους και στην έκθεση θα περιλαμβάνονται και 3 φωτογραφίες σε μεγάλο μέγεθος ( άνω του μέτρου), από το φωτογραφικό αρχείο του βραβευμένου φωτογράφου Τάκη Τλούπα, της δεκαετίας του 1950.
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook Ακολούθησε μας στο Twitter Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν: – Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.grστο σημείο όπου γίνεται η αναφορά. – Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή – Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος