Ταινίες της εβδομάδας: Θρίλερ, μουσική, περιπέτεια αλλά και 2 ταινίες μόνο για τους μικρούς σινεφίλ

Array

Οι ταινίες που βγαίνουν σήμερα, Πέμπτη 21 Ιουλίου στους κινηματογράφους είναι εννιά. Πάρτε μια γεύση για το τι θα δείτε στη μεγάλη οθόνη…

Spencer

Το Οσκαρικό «Σπένσερ» είναι μια ακόμα βιογραφία για την Πριγκύπισσα Νταιάνα. Η Κρίστεν Στιούαρτ στο ρόλο της Νταιάνα Σπένσερ σκηνοθετείται από τον Πάμπλο Λαραΐν. Όσο η Νταιάνα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις φήμες για τη σχέση του συζύγου της με την Καμίλα Πάρκερ, τόσο ψάχνει τα πατήματά της στη συνέχεια της ζωής της. Υπερτιμημένη ταινία με ενδιαφέρουσα -μονάχα- οπτική απεικόνηση.

Το Κόλπο της Νυφίτσας

Όσο ένα ζευγάρι που εργάζεται  στα real estate προσπαθεί να πείσει μια παλιά διάσημη σταρ του κινηματογράφου να πουλήσει σε εξευτελιστικά χαμηλή τιμή τη βίλα της, εκείνη κάνει όνειρα για νέα ζωή. Οι συγκάτοικοί της, και αυτοί από το χώρο του κινηματογράφου, δεν συμφωνούν να ζήσουν μια παράφραση του Σανσετ Μπούλοβαρ. Μπανάλ μαύρη κωμωδία από τον υπερταλαντούχο Χουάν Χοσέ Καμπανέλα που μας χάρισε πριν χρόνια «Το Μυστικό στα Μάτια της».

Ο Αήττητος

Η αληθινή ιστορία του πυγμάχου Τζεμ Μπέλτσερ, που από μια αθλητική δράση του περιθωρίου, το μετέτρεψε σε επαγγελματικό άθλημα. Πυγμαχικό δράμα που κάποια από τα κλισέ του σε βγάζουν νοκ άουτ. Ο Ράσελ Κρόου διεκπαιρεωτικός.

Υγρή Γη

Ένα αγωνιώδες θρίλερ με οικολογικές και ψυχολογικές προεκτάσεις. Ο Πολ Αρεβάλο σε ένα ατμοσφαιρικό νεονουάρ. Ένας διακεκριμένος βιολόγος θα ξεκινήσει μια μάχη προς την χωρίς φειδώ καταστροφή του περιβάλλοντος. Η άγρια ομορφιά του τόπου, συναντά αγριεμένες ανθρώπινες ψυχές. Καλοσκηνοθετημένο αγωνιώδες θρίλερ από τον Ινάκι Σάντσεζ Αριέτα.

Ο Τενόρος

Το γαλλικής κοπής «8 mile» συναντά την «Ασυμβίβαστη γενιά» και τις «Τρελές αδελφές 2» για να καταλήξει σε μια σικ παράφραση του «Στον κύριό μας με αγάπη». Ο ράπερ Αντουάν θα ανακαλύψει τυχαία το ταλέντο του στην κλασσική μουσική, με αφορμή έναν έρωτα, έτσι από τη ραπ… θα κατακτήσει τον καλό κόσμο με τη φωνή του. Για τους Έλληνες λάτρεις των βιντεοταινιών, θυμίζει κάπως το «Οι σκληρές της πενιάς και του Ροκ».

Ο Μικρός Νικόλας και το Κυνήγι του Κρυμμένου Θυσαυρού

Η πιο παιδική έκδοση των περιπετειών του Μικρού Νικόλα. Ο ήρωας που εμφανίστηκε στα βιβλία του Ρενέ Γκοσινί, πλέον, θα έχει να αντιμετωπίσει μια πιθανή μετακόμιση. Θα καταφέρει μέσα από ένα σχολικό διαγωνισμό να τη σταματήσει; Αποκλειστικά για μικρούς φίλους.

Η Οικογένεια του Μεγαλοπατούσα

Και μια ακόμα ταινία για μικρούς φίλους που περιγράφεται τέλεια από τον τίτλο της.

Στη Σκιά των Τεσσάρων Γιγάντων

Είναι διαφημιστής ή διπλός κατάσκοπος; Μήπως τελικά εκείνος είναι ο δολοφόνος του διπλωμάτη ή άδικα τον κυνηγούν παντού; Από τα καλύτερα κινηματογραφημένα θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ.

Η Γιορτή της Μπαμπέτ

Η οικονόμος δύο στεγνών γεροντοκορών, θα χρησιμοποιήσει ένα χρηματικό έπαθλο για να κάνει το ομορφότερο τραπέζι σε όλο το χωριό. Η νόστιμη ταινία για τη δύναμη της αγάπης μέσα από τη μαγειρική, έρχεται σε νέες ψηφιακές κόπιες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος