Στις 27 Αυγούστου ο νέος κύκλος εκδηλώσεων στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021

Ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο εκδηλώσεων και επανέρχεται στις 27 Αυγούστου, το Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021 – Νύχτες Αλληλεγγύης με το Δήμο Χαλανδρίου να αναφέρει ότι έχει: «δικαιώσει πανηγυρικά την πεποίθηση ότι η τέχνη αποτελεί είδος πρώτης ανάγκης για όλους και όλες μας, ιδιαίτερα δε σε εποχές κρίσης».

Επίσης επισημαίνει πως; «Το θέατρο της Ρεματιάς έφτασε σε σχεδόν όλες τις εκδηλώσεις του τη μέγιστη επιτρεπτή, λόγω πανδημίας, πληρότητα ενώ οι καλλιτέχνες όλων των θιάσων και των μουσικών σχημάτων κατέβηκαν από τη σκηνή έχοντας δεχτεί το θερμό χειροκρότημα του κοινού, η κίνηση του οποίου στον ιστότοπο viva.gr για να προμηθευτούν τα απαραίτητα δελτία ελεύθερης εισόδου κατέδειξε τη «δίψα» όλων μας για τη μεταξύ μας ανταλλαγή στον χώρο της τέχνης. Ενδεικτική επίσης της ενεργητικής μέθεξης των θεατών στο πνεύμα της Ρεματιάς είναι η σημαντική προσφορά τους σε είδη πρώτης ανάγκης για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΤΑΣΕΗ).
Στις 27 Αυγούστου ο νέος κύκλος εκδηλώσεων στο Φεστιβάλ Ρεματιάς 2021Ραντεβού για ακόμη περισσότερες Νύχτες Αλληλεγγύης το Φεστιβάλ Ρεματιάς μας κλείνει για τις 27 Αυγούστου με την προσδοκία αντάμωσης στις εκδηλώσεις του μέχρι και τις 23 Σεπτεμβρίου».

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος