Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες

Το μοναδικό στον κόσμο Μουσείο Φάτνης περιμένει τους επισκέπτες του στο Ντόρνμπερν της Αυστρίας. To Ντόρνμπερν (Dornbirn) είναι κωμόπολη με περίπου 50.000 κατοίκους και αποτελεί τη μεγαλύτερη πόλη του ομοσπονδιακού κρατιδίου Φόραρλμπεργκ της Αυστρίας. Δίπλα στο Μουσείο Φάτνης στεγάζεται και το επίσης μοναδικό μουσείο Rolls-Royce με όλα τα εντυπωσιακά μοντέλα της πολυτελούς μάρκας.

Φάτνες βγαλμένες από τη γέννηση του Ιησού αλλά και την παραδοσιακή ζωή στην ύπαιθρο της Αυστρίας, με την υλοτομία και την κτηνοτροφία, με τα ξύλινα σπίτια να αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις εξαιρετικές δημιουργίες που φιλοξενούνται στο μουσείο.

Ο επισκέπτης χάνεται μέσα στις μινιατούρες με παραδοσιακές φορεσιές, στη συνύπαρξη ζώων και ανθρώπων, καθώς επίσης και στην παρουσία του θείου ανάμεσα στο γήινο κόσμο.

Παρά το γεγονός ότι το Ντόρνμπερν δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό, αποτελεί έναν εξαιρετικό τουριστικό προορισμό, καθώς βρίσκονται κοντά του το πανέμορφο Λιντάου, το κρατίδιο του Λιχτενστάιν και σε απόσταση 2-3 ωρών οδήγησης, το Μόναχο, η Ζυρίχη και άλλοι προορισμοί. Το Μουσείο Φάτνης βρίσκεται δίπλα στους κατάρρακτες της περιοχής και σε ένα απαράμιλλης ομορφιάς δάσος.

Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες Στην Αυστρία το μοναδικό μουσείο με φάτνες

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος