Στα σίκουελ της ταινίας «Στα Μαχαίρια» θα πρωταγωνιστήσει ο Ντάνιελ Κρεγκ

Αφού τελειώσει με τον ρόλο του ως μυστικός πράκτορας James Bond, ο Άγγλος ηθοποιός Daniel Craig φαίνεται πως θα ασχοληθεί με μια άλλη σειρά ταινιών. Ο λόγος για τις δύο κινηματογραφικές συνέχειες της ταινίας «Στα Μαχαίρια» /”Knives Out” (2019), η οποία είχε σημειώσει μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

Όπως ανακοινώθηκε εχθές (Πέμπτη 1η Απριλίου) από τους υπεύθυνους του Netflix, της δημοφιλούς αμερικάνικης πλατφόρμας προβολής ψηφιακού περιεχομένου, η εταιρεία αγόρασε τα δικαιώματα για τις δύο συνέχειες της ταινίας, στις οποίες ο Craig θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Rian Johnson.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στις ιστοσελίδες Variety και Deadline Hollywood, το Netflix πλήρωσε 400 με 450 εκατομμύρια δολάρια για να αγοράσει τα δικαιώματα των δύο σίκουελ, ποσό το οποίο καθιστά τη συγκεκριμένη συμφωνία μία από τις μεγαλύτερες που έχει συναφθεί ποτέ στον χώρο της ψυχαγωγίας του streaming ταινιών. Μολονότι το Netflix δεν έκανε κανένα σχόλιο αναφορικά με τις οικονομικές λεπτομερείς της συμφωνίας, επισήμανε ότι ορισμένα δημοσιεύματα είναι ανακριβή.

Στο “Knives Out”, μια ταινία μυστηρίου στο στυλ των φιλμ που αποτυπώνουν τις ιστορίες της Agatha Christie, ο Daniel Craig υποδύεται τον κομψό ιδιωτικό ντετέκτιβ Benoit Blanc, στο πλάι άλλων αστέρων όπως οι Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Don Johnson, Ana de Armas και Christopher Plummer.

Το φιλμ της Lionsgate, με προϋπολογισμό 40 εκατομμυρίων δολαρίων σημείωσε εισπράξεις 311 εκατομμυρίων δολαρίων στο παγκόσμιο box office.

Ο 53χρονος Craig εμφανίζεται, για τελευταία φορά, στον κινηματογράφο ως James Bond, στη ταινία “No Time To Die”, η οποία (κορονοϊού επιτρέποντος) είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο.


Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ/ Reuters

Φωτογραφία: Associated Press

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος