Squid Game: Το Netflix επιβεβαίωσε τη 2η σεζόν

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game) έκανε πρεμιέρα στο Netflix τον Σεπτέμβριο του 2021, κερδίζοντας επαίνους τόσο από τους τηλεθεατές όσο και από τους κριτικούς. Έσπασε ακόμη το ρεκόρ τηλεθέασης πρωτοεμφανιζόμενης σειράς στην υπηρεσίας streaming, ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ του «Bridgerton».

«Είμαι σε συνομιλίες με το Netflix για την διάρκεια της 2ης καθώς και της 3ης σεζόν», είχε πει τον Δεκέμβριο ο δημιουργός της σειράς Hwang Dong-hyuk σύμφωνα με τους Korea Times. Ο χρόνος λοιπόν έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφα για την προβολή της 2ης σεζόν του «Squid Game» από το Netflix. Δεν έχει διευκρινιστεί ωστόσο πότε ακριβώς θα ξεκινήσει η προβολή των νέων επεισοδίων… Στην επίσημη σελίδα της δημοφιλούς πλατφόρμας στο Twitter, έχει ανέβει το πρώτο teaser και συνοδεύεται και από ένα μήνυμα του Hwang Dong-Hyuk, δημιουργού της σειράς.

Ο δημιουργός του «Squid Game» αποκαλύπτει ότι στην 2η σεζόν θα δούμε και έναν νέο ήρωα… Στα νέα επεισόδια, θα γνωρίσουμε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su.

«Μας πήρε 12 χρόνια για να φέρουμε στη ζωή τον πρώτο κύκλο του Squid Game. Αλλά χρειάστηκαν δώδεκα μέρες για το Squid Game να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών. Ως ο συγγραφέας, ο σκηνοθέτης και ο παραγωγός του Squid Game θέλω να απευθυνθώ στους φανς σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστώ που βλέπετε και αγαπάτε τη σειρά.

Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Η δεύτερη σεζόν έρχεται. Ο άνδρας με το κοστούμι με το ddakji ίσως επιστρέψει. Επίσης, θα γνωρίσετε το αγόρι της Young-Hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για έναν εντελώς καινούριο κόσμο», έγραψε ο Hwang Dong-Hyuk.

Πηγή: Variety

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος