Σε εξέλιξη το Συριανό καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής»

Από ένα πλούσιο αποκριάτικο πολιτιστικό πρόγραμμα, χαρακτηρίζεται το Συριανό Καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής», που διοργανώνει ο Δήμος Σύρου – Ερμούπολης.

Η προτροπή του Δήμου είναι: «Αποδράστε από την καθημερινότητα, απολαύστε Κυκλαδίτικες Απόκριες στην αρχοντική Σύρο, ζήστε ένα μοναδικό ξεφάντωμα με αιγαιοπελαγίτικο αέρα!»

Σε εξέλιξη το Συριανό καρναβάλι «Γεώργιος Σουρής»Ο Γεώργιος Σουρής ήταν Συριανός σατιρικός ποιητής, δημοσιογράφος και εκδότης, πολύ δημοφιλής στο κοινό της εποχής του. Χαρακτηριζόταν από την εξαιρετική ευκολία στη στιχουργία, την ιδιοφυία του στην εύρεση του κωμικού, το αδιάπτωτο κέφι και την καλοπροαίρετη σατιρική διάθεση.

Το πρόγραμμα του Συριανού Καρναβαλιού «Γεώργιος Σουρής» έχει ξεκινήσει από τις 3 Φεβρουαρίου 2018 και ολοκληρώνεται στις 20 Φεβρουαρίου 2018, ενώ συμπεριλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων που στοχεύουν στη συμμετοχή όλου του κόσμου, Συριανών και επισκεπτών, στο αμείωτο κέφι και στο ξεφάντωμα του Καρναβαλιού.

Το Συριανό Καρναβάλι ολοκληρώνεται με τη μεγάλη παρέλαση την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, στο ιστορικό κέντρο της Ερμούπολης και τα παραδοσιακά Κούλουμα στις εξοχές της Σύρου.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος