Scorpions και Alice Cooper: Οι δύο μύθοι της ροκ στη σκηνή του ΟΑΚΑ (video)

Scorpions και Alice Cooper θα δώσουν το καλοκαίρι συναυλία στην Αθήνα. Δύο σπουδαίες ροκ συναυλίες σε μια βραδιά, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Όπως ανέφεραν για τη συναυλία, είναι «σαν να γυρίζουμε σπίτι μας».

Οι Scorpions, το θρυλικό ροκ συγκρότημα, 50 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου τους άλμπουμ, παρουσιάζουν το “Rock Believer” σε μια περιοδεία που θα τους φέρει και στην Αθήνα και θα είναι η πιο εντυπωσιακή συναυλία που θα παρουσιάσουν στο Ελληνικό κοινό. Οι Scorpions, ένα από τα μακροβιότερα – και πιο επιτυχημένα εμπορικά – γκρουπ της rock, έμειναν ενεργοί όλα αυτά τα χρόνια κυκλοφορώντας δεκάδες άλμπουμ, ενώ οι πωλήσεις των δίσκων τους ανέρχονται σε 100 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το Scorpions Best παραμένει το πρώτο σε πωλήσεις άλμπουμ στην χώρα μας και το ελληνικό κοινό τους ακολουθεί πιστά σε κάθε επίσκεψή τους στην Αθήνα.
Scorpions και Alice Cooper: Οι δύο μύθοι της ροκ στη σκηνή του ΟΑΚΑ (video)
Από την άλλη, ο Alice Cooper, ο θρύλος της ροκ μουσικής, έχει ήδη γιορτάσει την επέτειο των 50 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ και συνεχίζει να κάνει περιοδείες παρουσιάζοντας μοναδικά εντυπωσιακά shows. Ο Alice Cooper από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στην πορεία, άφησε εποχή με τις “ακραίες” εμφανίσεις του, καλυμμένος με αίμα, περιτριγυρισμένος φίδια, γκιλοτίνες, ηλεκτρικές καρέκλες, αλυσίδες και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να ανακηρυχθεί ως “The Godfather of Shock Rock”.

Το line-up της βραδιάς:
17.30 Doors open
19.30 ALICE COOPER
21.30 SCORPIONS

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη

Επιμέλεια: Ειρήνη Βασάλου

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος