Ρώμη – Θεσσαλονίκη: Ισοπαλία για τον Σπίλμπεργκ

Array

Η βραβευμένη ταινία στο Φεστιβάλ του Τορόντο «THE FABELMANS» του Steven Spielberg θα κάνει πρεμιέρα στην Ιταλία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης και λίγες μέρες αργότερα θα ανοίξει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο People’s Choice του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, συν-γράφτηκε από τον Σπίλμπεργκ και τον μακροχρόνιο βραβευμένο με Πούλιτζερ θεατρικό συγγραφέα και συνεργάτη του, τον Τόνι Κούσνερ.

Πρόκειται για ένα εκ βαθέων προσωπικό πορτρέτο της αμερικανικής παιδικής ηλικίας, όχι μόνο του σκηνοθέτη αλλά και του 20ού αιώνα. Αφορά την ιστορία ενηλικίωσης αλλά και τα μυστικά μιας οικογένειας που θα συναντηθούν στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στην ταινία πρωταγωνιστούν η τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ Michelle Williams, ο Paul Dano, ο Seth Rogen, ο Gabriel LaBelle. Για ακόμα μία φορά, τη μουσική στην ταινία του υπογράφει ο βραβευμένος με Όσκαρ John Williams και τη διεύθυνση φωτογραφίας ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ Janusz Kaminski.

Το Φεστιβάλ της Ρώμης πραγματοποιείται από τις 13 έως και τις 23 Οκτωβρίου 2022 ενώ η προβολή στη Θεσσαλονίκη θα γίνει στις 3 Νοεμβρίου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος