Ρόκι Μπαλμπόα: Το soundtrack των ταινιών γίνεται συναυλία συμφωνικής ορχήστρας στο Παρίσι

Σχεδόν μισό αιώνα μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας «Ρόκι» με πρωταγωνιστή τον Σιλβέστερ Σταλόνε ως τον ρόλο του Ρόκι Μπαλμπόα, έναν πυγμάχο που παλεύει σε δύσκολους αγώνες δίνοντας το 100% με αντιπάλους όπως ο Απόλο Κριντ (Ρόκι 1,2), ο Ρώσος Ιβάν Ντράγκο, έρχεται η συναυλία Rocky Story, η οποία θα πραγματοποιηθεί από μία συμφωνική ορχήστρα, που θα παίξει όλα τα τραγούδια που ακούστηκαν και αγαπήθηκαν λόγω των ταινιών.

Η συναυλία θα γίνει σήμερα, 3 Φεβρουαρίου 2023, στο «Ζενίθ του Παρισιού» και δεν θα λάβουν μέρος μόνο οι άνθρωποι της συμφωνικής ορχήστρας, καθώς στην σκηνή θα ανέβει να τραγουδήσει και ο πρώην τραγουδιστής των Survivor, Ντέιβ Μπίκλερ, του οποίου η φωνή ακούγεται στο τραγούδι που πλέον έχει συνδεθεί με τον Ρόκι Μπαλμπόα, το “Eye of the Tiger”.

Το “Eye of the Tiger” γράφτηκε για την τρίτη ταινία, στη οποία ο Ρόκι Μπαλμπόα χρειάζεται να νικήσει τον James “Clubber” Lang, χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται ο Mr.T.

Η συναυλία μέλλεται να κάνει περιοδεία σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η πρώτη της στάση θα είναι στο Παρίσι, χορηγούμενη από την Γαλλική Ομοσπονδία Πυγμαχίας.

Θα ακουστούν κομμάτια από όλες τις ταινίες, ακόμα και αν οι συνθέτες της μουσικής των ταινιών αυτών δεν παρευρεθούν στην συναυλία, όπως με την περίπτωση του Μπιλ Κόντι, που ήταν ο συνθέτης της πρώτης ταινίας.

Όσο για τον ίδιο τον Σιλβέστερ Σταλόνε, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αν παρευρεθεί στην πρώτη συναυλία του Rocky Story, ωστόσο ίσως να γίνει η έκπληξη και να εμφανιστεί.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος