“Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν”: Διαδικτυακή παράσταση για τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Με τη παράσταση “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν”, που είναι δική του παραγωγή, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης, τιμά την Ημέρα Μνήμης για τα 106 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Η μεγαλειώδης παραγωγή του Πολιτιστικού Οργανισμού που ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε όλους τους Αρμένιους της διασποράς προβάλλεται για πρώτη φόρα ελεύθερα από το κανάλι μας στο you tube NS Culture στις 24 Απριλίου, Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας 1.500.000 Αρμενίων.

Η θεατρική παράσταση “Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν”, με τη Χριστίνα Αλεξανιάν στον ομώνυμο ρόλο, είναι μια αληθινή ιστορία, μια συγκλονιστική μαρτυρία από μια γυναίκα που αφηγείται το οδοιπορικό του διωγμού της οικογένειάς της και ολόκληρου του έθνους της. Στο ούτι ο Χάικ Γιαζιτζιάν.

Η παράσταση αποτέλεσε μία από τις πιο επιτυχημένες παραγωγές του Πολιτιστικού Οργανισμού και παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με τεράστια επιτυχία στο Φεστιβάλ των Ιωνικών Γιορτών το 2017, ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στην Κύπρο, στο Παρίσι και στη Νέα Υόρκη.

Η παράσταση θα προβληθεί μόνο στις 24 Απριλίου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας”.

https://www.youtube.com/watch?v=dKZ5DkAKGQk

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος