“Αγάπη Παράνομη”: Το μεγάλο φινάλε της σειράς που συγκλόνισε τους τηλεθεατές (video)

Για την επιτυχία της σειράς της ΕΡΤ “Αγάπη Παράνομη”, βασισμένης στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, της οποίας τα δύο τελευταία συγκλονιστικά επεισόδια, παρακολούθησαν με κομμένη την ανάσα οι τηλεθεατές το βράδυ του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου, από την ΕΡΤ1 και την ERT World,  χαρίζοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης στην ΕΡΤ1 που έφτασαν στο τέταρτο το 15,5%, μίλησε στην εκπομπή “Στούντιο 4” ένας εκ των ηθοποιών της σειράς, ο Γιάννης Νταλιάνης, πατέρας της “Χρυσαυγής”, της τραγικής ηρωΐδας του σίριαλ. Το συγκλονιστικό φινάλε βρέθηκε στην κορυφή των trend του Twitter, με τους χρήστες της πλατφόρμας να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι με όσα παρακολούθησαν.

“Από την αρχή έδειξε πως θα εξελιχτεί σε μια πολύ ουσιαστική δουλειά”, είπε μιλώντας στην ΕΡΤ o κ. Νταλιάνης. “Κάναμε πρόβες πριν από τα γυρίσματα γεγονός που δεν συνηθίζεται σε τηλεοπτικές σειρές” σημείωσε. “Δεν ήταν εύκολη η διαδικασία αλλά τελικά το αποτέλεσμα μας δικαίωσε” ανέφερε. “Οι πρωταγωνιστές της σειράς δεν κατέθεσαν μόνο πνεύμα και σώμα αλλά και ψυχή” συμπλήρωσε.

“Η σειρά μας μαθαίνει πως ο άνθρωπος προσπαθεί να αντισταθεί στα πάθη του, βασανίζεται και υποφέρει πριν τον κατακλύσουν και παραδοθεί σε αυτά με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε αποτρόπαιες πράξεις” επισημαίνει.

Για τη σεναριακή «συνάντησή της» με τους εγκλωβισμένους στα πάθη τους ήρωες του διηγήματος «Αγάπη Παράνομη», του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, στην τηλεοπτική του μεταφορά από την ΕΡΤ, είχε μιλήσει στο ertnews.gr η Ελένη Ζιώγα.

Ο Γιάννης Νταλιάνης μιλάει στην εκπομπή και για την εμπειρία του να παίξει στη σειρά με την πραγματική του κόρη, που είναι ένα από τα κορίτσια της “οικογένειας Θεριανού” στο σίριαλ. “Μου το πρότεινε ο Νίκος Κουτελιδάκης – Σκηνοθέτης της σειράς – και ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να δώσω τη συγκατάθεσή μου. Είμασταν πολύ διστακτικοί και εγώ και η σύζυγός μου η Μαριλίτα Λαμπροπούλου” ανέφερε. “Το ήθελε και η ίδια η κόρη μου και τελικά ήταν μια πολύ χρήσιμη γι΄αυτήν εμπειρία” σημείωσε “Πολύ σημαντική ήταν η γνωριμία της με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Ήταν πολύ ιδιαίτερο γι΄αυτήν το ότι γνώρισε αυτή τη μεγάλη ηθοποιό”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος