Πρώτο teaser για το “Bring Her Back”, των Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου

Η A24 αποκάλυψε ένα τρομακτικό πρώτο teaser για το “Bring Her Back”, τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία των ταλαντούχων Ελληνοαυστραλών Ντάνι και Μάικλ Φιλίππου (Danny & Michael Philippou) δημιουργών του “Talk to Me”.

Η πλοκή της ταινίας ακολουθεί «δύο αδέλφια που ανακαλύπτουν ένα τρομακτικό τελετουργικό στην απομονωμένη κατοικία της νέας τους ανάδοχης μητέρας».

Το καστ περιλαμβάνει τη δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ Σάλι Χόκινς (Sally Hawkins), καθώς και τους Μπίλι Μπάρατ (Billy Barratt), Σόρα Γουόνγκ (Sora Wong) και Τζόνα Γρεν Φίλιπς (Jonah Wren Phillips).

Σύμφωνα με το Deadline, το σενάριο υπογράφουν οι Ντάνι Φιλίππου και Μπιλ Χίνζμαν (Bill Hinzman). Το έργο που συγχρηματοδοτείται από την Salmira Productions και τη South Australian Film Corporation, παράγεται όπως ακριβώς είχε γίνει και με το “Talk to Me”, από την Σαμάνθα Τζένινγκς (Samantha Jennings) και την Κριστίνα Σίτον (Kristina Ceyton) μέσω της εταιρείας τους Causeway Films.

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στην Αυστραλία το περασμένο καλοκαίρι. Το “Bring Her Back”, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 30 Μαΐου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος