Πρεμιέρα για τον «Άνθρωπο του Θεού» – Ο Άρης Σερβετάλης μιλά στην ΕΡΤ (video)

Πρεμιέρα είχε χθες στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο η πολυαναμενόμενη ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», που αφηγείται τον βίο του Αγίου Νεκταρίου, με ένα λαμπρό καστ Ελλήνων και ξένων ηθοποιών.

Με τον Άρη Σερβετάλη να πρωταγωνιστεί ως ο Άγιος Νεκτάριος Αιγίνης, το κοινό αναμένεται να δει την κινηματογραφική υπερπαραγωγή της Γελένα Πόποβιτς, η οποία έχει διακριθεί σε φεστιβάλ πριν καν παιχθεί στους κινηματογράφους.

Εκτός από τον Άρη Σερβετάλη στην ταινία πρωταγωνιστούν π Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ Μίκι Ρουρκ και ο Ρώσος Αλεξάντερ Πετρόφ. Ανάμεσα στους Έλληνες ηθοποιούς που ενσαρκώνουν ρόλους στο φιλμ είναι ο Νικήτας Τσακίρογλου, ο Χρήστος Λούλης, ο Γιάννης Στάνκογλου, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη, η Τάνια Τρύπη, ο Γιάννης Αναστασάκης, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο  Αλέξανδρος Μυλωνάς, ο Βασίλης Κουκαλάνι, ο Μιχάλης Οικονόμου, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Κίττυ Παϊταζόγλου, και άλλοι.

Ο Άρης Σερβετάλης στην ΕΡΤ

O πρωταγωνιστής της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Σύνδέσεις» τόσο για την ξεχωριστή ερμηνεία του, όσο και για το όραμα της δημιουργού της ταινίας.

«Ήταν ένα δύσκολο εγχείρημα. Ήταν μια γενναία απόπειρα και προσπάθεια της Γιελένα Πόποβιτς που έκανε το σενάριο και τη σκηνοθεσία να καταγράψει την πορεία ενός ανθρώπου που εμπιστεύθηκε τη ζωή του στον Θεό, πέρασε φοβερές διαδικασίες και δεν έχασε την Πίστη του», δήλωσε ο αγαπημένος ηθοποιός, από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται για την πρεμιέρα της ταινίας.

Ρεπορτάζ: Μαίρη Σκανδάλη, Ηλ. Σκουλη / ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος