Πολυετές συμβόλαιο με το Netflix υπέγραψε το ζεύγος Ομπάμα

Ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η σύζυγός του Μισέλ, υπέγραψαν πολυετές συμβόλαιο με την πλατφόρμα Netflix με σκοπό την παραγωγή ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών, σειρών και ντοκιμαντέρ, μέσω της νέας εταιρίας παραγωγής του, την Higher Ground Productions.

«Μία από τις απλές χαρές της θητείας μας ήταν ότι συναντήσαμε πολλούς συναρπαστικούς ανθρώπους και τους βοηθήσαμε να μοιραστούν τις εμπειρίες τους με ένα ευρύτερο ακροατήριο», δήλωσε ο Μπαράκ Ομπάμα. «Για αυτό, η Μισέλ κι εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με το Netflix. Ελπίζουμε να καλλιεργήσουμε τις ταλαντούχες και δημιουργικές φωνές που θα εμπνεύσουν και θα προάγουν την κατανόηση μεταξύ των λαών και να τις βοηθήσουμε να μοιραστούν τις ιστορίες τους με ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος.

«Ο Μπαράκ και εγώ πάντα πιστεύαμε στη δύναμη της αφήγησης και την ικανότητά της να μας εμπνέει, να μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά για τον κόσμο γύρω μας και να μας βοηθά να ανοίξουμε το μυαλό και την καρδιά μας. Η απαράμιλλη υπηρεσία του Netflix ταιριάζει με το είδος των ιστοριών που θέλουμε να μοιραστούμε και προσβλέπουμε στην έναρξη αυτής της συναρπαστικής νέας συνεργασίας», δήλωσε η Μισέλ Ομπάμα.

Από την πλευρά του, ο διευθυντής περιεχομένου του Netflix, Τεντ Σαράντος δηλώνει ενθουσιασμένος: «Ο Μπαράκ και ο Μισέλ Ομπάμα είναι από τις πιο σεβαστές κι αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον κόσμο και μπορούν να ανακαλύπτουν και να αναδεικνύουν ιστορίες ανθρώπων που κάνουν τη διαφορά στις κοινότητές τους και προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που επέλεξαν να κάνουν το Netflix το σπίτι τους και να στεγάσουν εδώ τις εξαιρετικές αφηγηματικές τους ικανότητες».

ΠΗΓΗ: Variety

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος