Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Avicii – Τι αποκαλύπτει η επίσημη βιογραφία του διάσημου Σουηδού συνθέτη

Τα τελευταία λόγια του αδικοχαμένου Τιμ Μπέργκλινγκ, του Avicii όπως ήταν γνωστός ο διάσημος Σουηδός μουσικός παραγωγός και dj αποκαλύπτονται στην επίσημη βιογραφία του, με τίτλο «Tim – The Official Biography of Avicii».

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο για τη ζωή του μουσικού παραγωγού, που υπογράφει ο ομοεθνής του Måns Mosesson, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου και όπως έχει ανακοινωθεί περιγράφει λεπτομερώς τα προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών που αντιμετώπιζε ο Μπέργκλινγκ πριν δώσει τέλος στη ζωή του στις 20 Απριλίου 2018 στο Μουσκάτ του Ομάν.

Ο ταλαντούχος συνθέτης ήταν γνωστό ότι για χρόνια έδινε μάχη με τον αλκοολισμό γι’ αυτό και το 2006 είχε αποσυρθεί από το προσκήνιο αφού υπέφερε από παγκρεατίτιδα.

Ένα χρόνο νωρίτερα, το 2015, o Avicii είχε περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο κέντρο αποκατάστασης Ibiza Calm κατόπιν παρέμβασης της οικογένειάς του. Στο διάστημα της νοσηλείας ο δημιουργός των επιτυχιών “Levels,” “Hey Brother” και “Wake Me Up” κατέγραψε στο ημερολόγιο του τον αφόρητο, όπως αποδείχθηκε, πόνο του.

«Χρειαζόταν να μου εξηγηθεί πολύ λογικά για να καταλάβω πραγματικά τη φύση του και πώς με βλάπτει. Ωχ, πόνος. Γιατί πονάω τώρα; Άβολο συναίσθημα», γράφει ο ταλαντούχος καλλιτέχνης. «Ο μελλοντικός Τιμ αντιμετωπίζει τον πόνο. Ο μελλοντικός Τιμ αντιμετωπίζει τον πόνο καλύτερα από τον σημερινό Τιμ γιατί ήδη υπάρχουν πάρα πολλοί πόνοι που είναι πιο επείγοντες για να τους αντιμετωπίσουμε», αποκαλύπτει το απόσπασμα από το νέο βιβλίο για τη ζωή του Avicii.

Ποια ήταν τα τελευταία λόγια του Avicii – Τι αποκαλύπτει η επίσημη βιογραφία του διάσημου Σουηδού συνθέτη

Ο μουσικός του «Wake Me Up» ακολουθώντας τις διδασκαλίες του Μαχαρίσι Μαχές Γιόγκι- γκουρού των Μπιτλς- διαλογιζόταν για ώρες κάθε ημέρα, παρά το γεγονός ότι ο προτεινόμενος χρόνος του Ινδού γκουρού ήταν μόνο 20 λεπτά την ημέρα.

Σχετικά με τη νέα φώτισή του, έγραψε στο ημερολόγιό του: «Νιώθω ότι βρίσκομαι σε έναν νέο προεπιλεγμένο τρόπο ύπαρξης που είναι πολύ νέος και λίγο τρομακτικός. Ένιωθα ότι οι φόβοι των τελευταίων δύο ημερών μου προκάλεσαν όλεθρο, αλλά θυμάμαι τη συμβουλή να επικεντρωθώ στην αναπνοή μου».

Το τελευταίο μήνυμά του Avicii στο ημερολόγιό του ήταν: «Η αποβολή της ψυχής είναι η τελευταία προσκόλληση, πριν την επανεκκίνηση!»

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου θα ενισχύσουν το έργο του Ιδρύματος Τιμ Μπέργκλινγκ που δημιουργήθηκε από την οικογένεια του 28 μουσικού με στόχο την υλοποίηση προγραμμάτων πρόληψης αυτοκτονιών και ευαισθητοποίησης για τις ψυχικές νόσους.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος