Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον «Χουντίνι»;

Σύνοψη
  • Στην Ελλάδα βρέθηκε η Ντούα Λίπα ινκόγκνιτο για να γυρίσει διεθνές διαφημιστικό
  • Τόπος γυρίσματος, η ευρύτερη περιοχή της Κερατέας

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού TIME με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους στον κόσμο, έφτασε στην Ελλάδα υπό άκρα μυστικότητα, για να γυρίσει σε ελληνικό έδαφος προωθητικό υλικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa, που μέχρι πρόσφατα διατηρούσε σχέση με τον γιο του Κώστα Γραβά, Ρόμαν, έχει τιμήσει πρόσφατα άλλη μια φορά την Ελλάδα, καθώς στην ταινία «Αργκάιλ» βρίσκεται σε μια σκηνή καταδίωξης σε ελληνικό νησί.

Για την προστασία της τραγουδιστριας και την ασφάλεια της κατά την παραμονή της δόθηκαν πληροφορίες γυρισμάτων που δεν ήταν 100% σωστές, μεταξύ αυτών ακόμα και οι διάρκεια των γυρισμάτων, οι τοποθεσίες και οι μέρες παραμονής της παρέμεναν άγνωστες για τους περισσότερους. Αυτό οδήγησε πολλούς θαυμαστές της που υπολόγιζαν ότι ίσως τη συναντούσαν να αναφερθούν στα social media τους για γυρισμα της που θα λάμβανε χώρα στο τέλος της εβδομάδας. Η τραγουδίστρια όμως όσο γράφεται αυτό το κείμενο ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα μας.

Το γύρισμα έγινε, σύμφωνα με πληροφορίες, σε ιδιωτική παραλία, όπου δημιουργήθηκε εξέδρα για ένα διαφημιστικό της Yves Saint Laurent. Στον χώρο υπήρχε και σωσίας της, ενώ σκηνοθέτης ήταν ο Ντάνιελ Κιρστ.

Για όσους θέλουν να απολαύσουν την τραγουδίστρια των physical, love again, new rules και Houdini, ευκαιρία να ακούσουν το νέο της τραγούδι Illusion, το οποίο ανεβαίνει μέρα με τη μέρα στα χτυπήματα σελίδων που φιλοξενούν μουσική και τραγούδια.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος