Πέθανε σε ηλικία 60 ετών η ηθοποιός Κάρι Φίσερ

Η Κάρι Φίσερ, η αξέχαστη “πριγκίπισσα Λέια” του Πολέμου των Άστρων, πέθανε σε ηλικία 60 ετών, ανακοίνωσε η κόρη της, μέσω ενός εκπροσώπου της οικογένειας.

“Με βαθύτατη θλίψη η Μπίλι Λουρντ επιβεβαιώνει ότι η πολυαγαπημένη μητέρα της, η Κάρι Φίσερ, απεβίωσε στις 8.55 σήμερα το πρωί” αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σάιμον Χολς.

Η ηθοποιός υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια πτήσης από το Λονδίνο στο Λος Άντζελες, τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής προς το Σάββατο, και είχε εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Πριν από έναν μόλις μήνα η Φίσερ είχε αποκαλύψει ότι είχε μια σύντομη ερωτική σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, τον Χάρισον Φορντ, πριν από 40 χρόνια, όταν εκείνη ήταν μόλις 19 ετών και εκείνος 33. Η ηθοποιός προωθούσε επίσης τη νέα αυτοβιογραφία της, που τιτλοφορείται The Princess Diarist και βασίζεται στο ημερολόγιο που κρατούσε την εποχή που γύριζε την πρώτη ταινία της σειράς του Πολέμου των Άστρων.

Ξανάπαιξε τον ρόλο της πριγκίπισσας στις δύο επόμενες ταινίες και επανήλθε πέρσι ερμηνεύοντας την ηγέτιδα της Αντίστασης, στρατηγό Λέια Οργκάνα, στην ταινία “Η Δύναμη Ξυπνά”. Τα γυρίσματα της επόμενης ταινίας της σειράς, του “Επεισοδίου 8”, στην οποία ενσαρκώνει τον ίδιο ρόλο, ολοκληρώθηκαν τον Ιούλιο και η ταινία αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο του 2017.

Πηγή: Γαλλικό Πρακτορείο, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος