Περί Οίνου ο λόγος – Happening

Το Σάββατο 28/9 από τις 6μμ έως τις 7μμ στο 1ο Athens Wine & Art Festival Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, Πειραιώς 256, η Θεατρική ομάδα “‘Άπλετοι Κήποι” του “Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Άνω Άμπελοκήπων” – “Έργαστήρι Έκφρασης και Έπικοινωνίας”, θα παρουσιάσει το Happening “Περί Οίνου ο λόγος”.

Όπως αναφέρουν οι συντελεστές, πρόκειται για: “Πολυδιάστατη Δράση με στοιχεία θεάτρου, σωματικής έκφρασης, εικαστικά περιβάλλοντα, και body art με συνοδεία ζωντανής μουσικής που συμβάλλουν στην ανάδειξη μιας διαλεκτικής σχέσης μεταξύ Τέχνης και Ζωής. Ένα αέναο σκηνικό παιχνίδι μεταξύ Μύθου και Πραγματικότητας. Έκεί, που η Διονυσιακή ιδέα περιπλέκει το παρόν με το παρελθόν, το ορατό με το αόρατο, την κωμωδία με την τραγωδία, το χάος με την αρμονία και γίνονται ένα με το χορό , το κέφι, το τραγούδι, τη λατρεία.

Περί Οίνου ο λόγος – HappeningΘεατρική ομάδα “‘Άπλετοι Κήποι” του “Πολιτιστικού Συλλόγου ‘Άνω Άμπελοκήπων” “Εργαστήρι Επικοινωνίας και ‘Εκφρασης”: Με βασική μέθοδο το θεατρικό παιχνίδι και μέσα από την τεχνική της σωματικής έκφρασης, τη διαδικασία της αναπαράστασης και το παιχνίδι των πόλων, οι συμμετέχοντες εμπλέκονται σε μια καθαρά βιωματική διαδικασία όπου αναπτύσσουν και καλλιεργούν τα εκφραστικά τους μέσα παίζοντας με το τρίπτυχο Δoμή – Αποδόμηση – Σύνθεση. Στόχος η ανακάλυψη και ανάπτυξη των άπειρων δυνατοτήτων του ανθρώπου, σε μια δημιουργική θεατρική έκφραση μέσα από το πρίσμα του επαγγελματικά υπεύθυνου ερασιτεχνισμού”.

Σύλληψη -Ιδέα: “Απλετοι Κήποι”
Σκηνοθεσία: Αφροδίτη Παρζακώνη
Performers: Θεατρική Ομάδα ‘“Απλετοι Κήποι”, “Έργαστήρι Έκφρασης και Έπικοινωνίας”
Συμμετέχουν σπουδαστές του Έργαστηρίου Παιδαγωγικής Θεάτρου-Θεατρικού Παιχνιδιού του “Θεάτρου της Ημέρας”
Πρωτότυπη και διασκευασμένη Μουσική: Μουσική ομάδα Έυτέρπη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος