Μετά την επιτυχημένη πρώτη χρονιά των Peloponnese Food Stories, η γαστρονομική σκηνή των μικρών-μεγάλων τόπων της Πελοποννήσου επιστρέφει και φέτος, την Παρασκευή 7 Ιουλίου στις 19:00 στους Μύλους Κρανιδίου.
Κάθε γιορτή περιλαμβάνει πακέτο δράσεων για την προβολή του γαστρονομικού πλούτου και της σημαντικής θέσης του στη διαχρονική ιστορία του τόπου.
Παραδοσιακές συνταγές, προϊόντα και τοπικοί παραγωγοί, κρασιά και ηδύποτα, τοπικά γλυκά, μουσικές, διαλέξεις, παιχνίδια για μικρούς γευσιγνώστες και πολλές δράσεις, φέρνουν κοντά τον κόσμο της πελοποννησιακής υπαίθρου με τους Έλληνες και ξένους επισκέπτες .
Με επίκεντρο τις γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα, η κάθε γιορτή αποτελεί ένα βιωματικό ταξίδι στον τόπο και το χρόνο και με τη χειροπιαστή αφήγηση των μύθων και παραδόσεων κάθε γωνιάς της Πελοποννήσου μέσα από μαθήματα μαγειρικής, παρασκευή ντόπιων συνταγών από τοπικούς σεφ, οινογνωσίες και γευσιγνωσίες από τους ίδιους τους δημιουργούς, παρουσιάσεις χειροτεχνιών και αντικειμένων παραδοσιακής αλλά και σύγχρονης τοπικής κουλτούρας.
Για περισσότερες πληροφορίες μεταβείτε εδώ.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος