Παραιτήθηκε ο σκηνοθέτης μετά την καταγγελία ηθοποιού για βιασμό στην ηλικία των 21 ετών (video)

Την παραίτησή του μετά την εις βάρος του καταγγελία για βιασμό ανακοίνωσε ο σκηνοθέτης γνωστής τηλεοπτικής σειράς. Προηγήθηκε η μήνυση εναντίον του από ηθοποιό για σεξουαλική κακοποίησή της όταν ήταν 21 ετών. Ο σκηνοθέτης αρνείται κάθε ανάμειξη, κάνει λόγω για περιστασιακή γνωριμία με την καταγγέλλουσα και για προσφυγή του στη Δικαιοσύνη.

Την προσωρινή παραίτηση του από γνωστή τηλεοπτική σειρά που σκηνοθετεί ανακοίνωσε ο άνδρας τον οποίο η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου κατήγγειλε και μήνυσε ότι την βίασε όταν ήταν 21 ετών.

Αν και η 33χρονη δεν τον είχε κατονομάσει ο σκηνοθέτης με μία δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αρνήθηκε το γεγονός κάνοντας λόγο για μία απόπειρα συκοφάντησης. Όσον αφορά στη σχέση του με την ηθοποιό μιλάει για μία περιστασιακή γνωριμία πριν από 12 χρόνια και αναφέρει ότι δέχεται εδώ και καιρό μηνύματα από την γυναίκα ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική κακοποίηση.

Η καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται να έδωσε θάρρος σε κοπέλες με παρόμοια βιώματα να μιλήσουν οι οποίες επικοινώνησαν με την Έλενα Αθανασοπούλου.

Η 33χρονη όπως έχει πει βρήκε χάρη στο κίνημα #metoo το θάρρος να προχωρήσει στην μήνυση κατά του σκηνοθέτη. Χθες και ο ίδιος γνωστοποίησε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να προστατεύσει το όνομα του.

Ρεπορτάζ: Βαλέρια Δολαψάκη |ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος