Πάνω από 1.500 καρναβαλιστές στο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου θα γίνει η παρέλαση των καρναβαλιστών στο Ηράκλειο Αττικής τη διοργάνωση που έχει αναλάβει ο Δήμος.

Η παρέλαση των καρναβαλιστών που θα είναι πάνω από 1.500, θα γίνει στην οδό Πρασίνου Λόφου.

Όλα έτοιμα για το μεγάλο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου – πάνω από 1.500 καρναβαλιστές θα παρελάσουν στην Πρ. Λόφου

Συμμετέχουν πληρώματα από σχολεία, συλλόγους, φορείς αλλά και απλούς Ηρακλειώτες και αναμένεται να ενωθούν με τους επισκέπτες που αναμένεται να παρακολουθήσουν το Καρναβάλι και να εξελιχθεί μία μεγάλη γιορτή.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής: “η καρναβαλική παρέλαση, αποτελούμενη από 7 άρματα και 23 γκρουπ, θα ξεκινήσει στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής από την διασταύρωση των οδών Πρ. Λόφου και Κολοκοτρώνη για να κατέβει σταδιακά την Πρ. Λόφου, με τραγούδι και χορό, για να καταλήξει στην κεντρική πλατεία. Εκεί, θα στηθεί παραδοσιακό γλέντι με την Στέλλα Κονιτοπούλου, τον Βαγγέλη Δούβαλη και ζωντανή ορχήστρα, σε μια συναυλία που θα παρουσιάσει ο διευθυντής του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού της πόλης, Επικοινωνία 94Fm, Βασίλης Νομικός”.

Επίσης ο Δήμος επισημαίνει ότι: “Και για όσους χρειάζονται μια γερή δόση… αποκριάτικου κλίματος για να μπουν σε ρυθμό πριν από την παρέλαση των αρμάτων, μια ημέρα πριν από το Καρναβάλι, το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 11.00πμ στην κεντρική πλατεία της πόλης, ανιματέρ και κλόουν στήνουν ένα παιδικό πάρτι… προθέρμανσης.
Σε περίπτωση βροχής, το παιδικό πάρτι θα μεταφερθεί στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου και Νεότητος)”.

Πάνω από 1.500 καρναβαλιστές στο Ηρακλειώτικο Καρναβάλι

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος