Ουκρανία: Ο Σον Πεν θα βοηθήσει τους ουκρανούς μετανάστες στην Λβιβ

Ο ιδρυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης CORE και γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης Σον Πεν θα βοηθήσει τους εσωτερικά εκτοπισμένους στην πόλη Λβιβ, που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω των βομβαρδισμών. Αυτό ανέφερε η υπηρεσία Τύπου της Lviv, αναφέρει η Ukrinform.

«Ο οργανισμός μας θέλει να δημιουργήσει συνεργασίες εδώ στην Ουκρανία. Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι τώρα να υποστηρίξουμε τον πληθυσμό στον αγώνα για ελευθερία, επομένως θα βοηθήσουμε όποιον μπορούμε. Η εμπειρία σας είναι παράδειγμα για όλο τον κόσμο. Τώρα θέλουμε να λάβουμε μια λίστα με τα πιο απαραίτητα πράγματα για τους μετανάστες για να τα συλλέξουμε και να τα παρέχουμε στους ανθρώπους το συντομότερο δυνατό», είπε ο Σον Πεν.

Η περιφέρεια Λβιβ είναι η περιοχή στην οποία προσφεύγουν οι περισσότεροι εσωτερικά εκτοπισμένοι. Από την αρχή του πολέμου στην πόλη έχουν καταφύγει περισσότεροι από 250.000 εκτοπισμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Σον Πεν ενδιαφέρθηκε για την περιοχή.

Τους τελευταίους μήνες, ο ηθοποιός γυρίζει ένα ντοκιμαντέρ στην Ουκρανία για την εισβολή της Ρωσίας, η πρώτη φάση της οποίας ξεκίνησε το 2014. Ο ηθοποιός είπε ότι συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Ζελένσκι την ημέρα πριν από την εισβολή και για άλλη μια φορά μετά την εισβολή και υποστηρίζει πλήρως την Ουκρανία.

Πηγή: Ukrinform

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος