«Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα.
Πρόκειται για μία κωμωδία που σκιαγραφεί αριστοτεχνικά το σύγχρονο παρόν μας μέσα από αυθεντικές, καθημερινές στιγμές, με πρωταγωνιστές νέους ανθρώπους που πασχίζουν να βρουν τα πατήματά τους σε έναν κόσμο ρευστό, γεμάτο διαψεύσεις και ματαιώσεις.
Το «Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του» είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία για τις ανθρώπινες σχέσεις, που όσο δύσκολες και αν είναι, ο συγγραφέας καταφέρνει να τις αναδείξει μέσα από την κωμική τους διάσταση, δήλωσε στην ΕΡΤ3 η ηθοποιός Έφη Σταμούλη.
Η παράσταση έκανε πρεμιέρα στο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών (Σκηνή Σωκράτης Καραντινός) το Σάββατο 28 Οκτωβρίου.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος