Oμαδική έκθεση για τις «Όψεις της Ελλάδας No 1»

Εγκαίνια την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου στις 19.00 και διάρκεια έως τις 21 Απριλίου 2018, θα έχει η έκθεση «Όψεις της Ελλάδας No 1», «Views of Greece Vol. 1».

Oμαδική έκθεση για τις «Όψεις της Ελλάδας No 1»Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές: “Πολλές και διαφορετικές απόψεις της Ελλάδας παρουσιάζει η νέα ομαδική έκθεση που εγκαινιάζεται στο i-D ProjectArt στις 22 Φεβρουαρίου (19.00) με τίτλο «Όψεις της Ελλάδας No 1» («Views of Greece Vol. 1»). Ζωγραφικές απόψεις του τόπου μας που κάνουν αναφορά στις ιστορικές καταβολές του, στέκονται στις φυσικές ομορφιές για να φτάσουν στην σημερινή καθημερινότητα με σκοπό να αναδείξουν όλα αυτά που κοιτάμε, αλλά πλέον δεν βλέπουμε. Όλα αυτά τα σημαντικά που αναλώνονται στη σφαίρα του δεδομένου”.

Oμαδική έκθεση για τις «Όψεις της Ελλάδας No 1»Συμμετέχουν (με αλφαβητική σειρά) οι καλλιτέχνες: Γιάννης Αδαμάκης, Χρύσα Βέργη, Εριέττα Βορδώνη, Μαρία Γιαννακάκη, Γιάννης Κόττης, Δημήτρης Κούκος, Ελένη Παυλοπούλου, Παύλος Σάμιος. Την οργάνωση και καλλιτεχνική επιμέλεια του ProjectArt και της έκθεσης έχει η Μαρία Ξανθάκου.

Info
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο 10.00 -19.00. Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή, 10.00-21.00
i-D ProjectArt: Κανάρη 12, Κολωνάκι, 10674, τηλ. +30 2103221801

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος