«Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο» – Φεστιβάλ Νέων στις 5 Απριλίου στο Σεράφειο

Το φεστιβάλ «Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο» είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα που δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών

Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2023, στις 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων το Φεστιβάλ Νέων «Οι νεανικές πρωτοβουλίες στο προσκήνιο», που διοργανώνει το ΚΜΟΠ – Κέντρο Κοινωνικής Δράσης και Καινοτομίας σε συνεργασία με το Mediterranean College.

Το φεστιβάλ είναι ανοικτό στο κοινό και απευθύνεται σε όλους, κυρίως σε νέες και νέους, άτομα τα οποία δραστηριοποιούνται στον τομέα της νεολαίας και οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών. Η είσοδος είναι δωρεάν.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ και να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Στη διάρκεια του φεστιβάλ:

  • Θα παρουσιαστούν καινοτόμες πρωτοβουλίες που σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από ομάδες νέων στην Ελλάδα με στόχο την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση, ενώ θα γίνει διαγωνισμός για την ανάδειξη της καλύτερης πρωτοβουλίας.
  • Θα παρουσιαστούν καλές πρακτικές και δράσεις από οργανώσεις της ΚτΠ που εργάζονται στον χώρο της ενίσχυσης των δεξιοτήτων και της ενεργούς πολιτειότητας.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα λάβει χώρα Youth Fair, όπου νέοι και νέες θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους των οργανώσεων, να ενημερωθούν για ευρωπαϊκά προγράμματα και δράσεις και να μάθουν πώς μπορούν να γίνουν πιο ενεργοί στις τοπικές κοινότητες.
  • Θα κληρωθεί μία ολική υποτροφία σπουδών για τα προγράμματα Mediterranean Professional Studies (MPS).
  • Όλοι οι συμμετέχοντες στο φεστιβάλ θα λάβουν μερικές υποτροφίες (40%) για το πρώτο έτος σπουδών σε προγράμματα του Mediterranean College.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους διοργανωτές στο rebuild-project@kmop.org ή τηλεφωνικά στο 210 3637547.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος