Φωτογραφίες από τις πρώτες συναντήσεις – πρόβες των συντελεστών της υπερπαραγωγής «Οι Άθλιοι» που ετοιμάζει το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού για μικρούς και μεγάλους τον προσεχή Οκτώβριο, αναρτήθηκαν στα social media από τη σκηνοθέτη και ηθοποιούς της παράστασης.
Το μεγαλειώδες κλασικό έργο του Βίκτωρος Ουγκό θα παρουσιαστεί στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με έναν 22μελή θίασο.
Πρόκειται για ένα έργο – σταθμό στην κλασική λογοτεχνία, το οποίο έχει μεταφραστεί σε πάνω από 70 γλώσσες και εκδοθεί σε περισσότερα από 120 εκατομμύρια αντίτυπα.
Μετά την επιτυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση για μικρούς και μεγάλους «Όλιβερ Τουίστ», η οποία παρουσιάστηκε για δύο χρονιές, η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη σκηνοθετεί και επιμελείται τη θεατρική διασκευή «Των Αθλίων», σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών και θέτει, μαζί με τους ταλαντούχους συνεργάτες της, ακόμα υψηλότερα τον πήχη.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος