Ο Τζεφ Μπρίτζες λέει ότι αισθάνεται «υπέροχα» καθώς είναι σε ύφεση το λέμφωμα από το οποίο πάσχει

Θετικά εξελίσσεται η υγεία του Τζεφ Μπρίτζες δύο χρόνια αφότου αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με λέμφωμα.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο ηθοποιός, ανακοίνωσε ότι η ασθένειά του βρίσκεται σε ύφεση — και τώρα, μήνες αργότερα, ο Μπρίτζες λέει ότι αισθάνεται «υπέροχα». Κατά τη διάρκεια διαδικτυακής εκδήλωσης για την επερχόμενη σειρά του FX «The Old Man», ο Μπρίτζες ευχαρίστησε το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την υποστήριξή τους στη μάχη του με τον καρκίνο, αναφέρουν το «The Wrap» και το «Deadline».

«Σε ό,τι με αφορά, το FX και όλη η ομάδα ήταν τόσο προσεκτικοί και μου έδωσαν όλο τον χρόνο που χρειαζόμουν για να θεραπευτώ και όλη την υποστήριξη που χρειαζόμουν», είπε στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με το «The Wrap». «Τα πρωτόκολλα για την Covid με έκαναν να νιώθω πολύ ασφαλής και έτοιμος να ασχοληθώ με τη δουλειά και την υποκριτική».

Το «The Old Man» διέκοψε την παραγωγή δύο φορές: μία τον Μάρτιο του 2020 στην αρχή της πανδημίας Covid-19 και ξανά όταν ο Μπρίτζες έπρεπε να υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο, σύμφωνα με το «The Wrap».

«Πέρασα ενάμιση χρόνο από αυτό το παράξενο όνειρο και μετά επέστρεψα», είπε ο Μπρίτζες, σύμφωνα με το «Deadline». «Ήταν υπέροχο που επέστρεψα με την ομάδα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος