Ο Τομ Κρουζ στην παγκόσμια πρεμιέρα της καινούριας ταινίας mission impossible

Ο Ίθαν Χαντ, τον οποίο υποδύεται ο Τομ Κρουζ, αναλαμβάνει μία ακόμη επικίνδυνη αποστολή στη νέα εκδοχή του mission impossible.

Ο Τομ Κρουζ έλαμψε στο κόκκινο χαλί στη Ρώμη, στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» (Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση – Μέρος Πρώτο). Ο Κρίστοφερ Μακ Κουόρι, ο οποίος είναι σκηνοθέτης, παραγωγός και συνυπογράφει το σενάριο του τελευταίου blockbuster των Paramount/Skydance, ήταν μαζί του στο κόκκινο χαλί.

Η εκδήλωση, στην οποία παρέστησαν οι Ρεμπέκα Φέργκιουσον, Σάιμον Πεγκ, Χέιλι Άτγουελ, Βανέσα Κίρμπι, Χένρι Τσέρνι, Πομ Κλεμεντίεφ, Εσάι Μοράλες και άλλοι ηθοποιοί της ταινίας, πραγματοποιήθηκε στα εμβληματικά Ισπανικά Σκαλιά.

Καθώς ο Κρουζ, έφτασε στην κορυφή υπέγραψε αυτόγραφα για τους θαυμαστές. Στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνο, εκφράζοντας τη βαθιά ευγνωμοσύνη του στο πλήθος για την υποστήριξή του και επαίνεσε την ταινία δηλώνοντας: «Είναι εξαιρετικό να βρίσκεσαι σε αυτή την εκπληκτική πόλη του κινηματογράφου».

Στην συνέχεια μίλησε για το γνήσιο πάθος του για την τέχνη του κινηματογράφου στο σύνολό του. «Υπάρχει μια κοινότητα της οποίας είμαστε όλοι μέρος – διαφορετικοί πολιτισμοί και τρόποι ζωής, όλοι ενωνόμαστε για να απολαύσουμε τον κινηματογράφο» είπε ο Κρουζ. «Είναι κάτι με το οποίο μεγάλωσα, που με ενέπνευσε και με έκανε να ονειρεύομαι και να θέλω να ταξιδέψω στον κόσμο» σημείωσε.

 «Στόχος μου από μικρός ήταν να κάνω ταινίες και να ταξιδεύω. Και όχι απλώς να είμαι τουρίστας, αλλά να δουλεύω σε αυτόν τον κόσμο και να κατανοώ τον πολιτισμό τους. Μέσα από τις ταινίες μου, μπόρεσα να το έχω αυτό γιατί όλοι εδώ μου επέτρεψαν να τους διασκεδάσω. Είναι ένα προνόμιο που δεν το είχα ποτέ ως δεδομένο. Είναι το πάθος μου να σας διασκεδάζω και πάντα θα παλεύω για μεγάλους κινηματογράφους και τέτοια εμπειρία για όλους» υπογράμμισε.

Ο Κρουζ απέτισε επίσης φόρο τιμής στον σκηνοθέτη του «Mission: Impossible» αποκαλώντας τον «δημιουργικό αδερφό του». «Βοήθησε σε κάθε ταινία που έχω κάνει τα τελευταία 16 χρόνια» δήλωσε. Ασχολήθηκε με το μοντάζ και τη συγγραφή σε ό,τι έχω κάνει. Είναι ο δημιουργικός αδερφός μου και ένας εξαιρετικός άνθρωπος» εξήγησε.

Ο διάσημος ηθοποιός επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Ίθαν Χαντ στη νέα ταινία της κινηματογραφικής σειράς. «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ρώμη. Και επίσης κάναμε γυρίσματα στη Βενετία, κάτι που ήταν εξαιρετικό, σε κάποιες πολύ δύσκολες στιγμές σε αυτή τη χώρα. Ονειρευόμουν να έρθω εδώ και να το μοιραστώ με όλους σας» ανέφερε.

Το έβδομο επεισόδιο του franchise «Mission: Impossible» γυρίστηκε εν μέρει στην ιταλική πρωτεύουσα, στους πλακόστρωτους δρόμους της οποίας έγιναν πολυάριθμες καταδιώξεις με αυτοκίνητα που είναι πιθανό να μείνουν στην ιστορία των ταινιών δράσης. Αστειευόμενος ο Αμερικανός ηθοποιός και παραγωγός είπε ότι η επόμενη ταινία «Mission: Impossible» θα είναι μιούζικαλ.

Η ταινία «Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One» θα αρχίσει να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος