“Ο Θείος Σκρουτζ”: Η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικές

Η θεατρική ομάδα «Όνειρο είναι» παρουσιάζει το έργο “Ο θείος Σκρουτζ”, το οποίο είναι βασισμένο στο βιβλίο του Τσαρλς Ντίκενς «Χριστουγεννιάτικη ιστορία», κάθε Κυριακή στις 12:00, στο κινηματοθέατρο “Λάμπρος Κωνσταντάρας & Ρένα Βλαχοπούλου”.

“Ο Θείος Σκρουτζ”: Η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικέςΟ σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου μεταφέρει την ιστορία του Εμπενίζερ Σκρουτζ, πιο κοντά στο σήμερα, εμπλουτίζοντάς την με πολύ τραγούδι και διαδραστικά στοιχεία.

«Στόχος της ομάδας είναι να αποδείξει πως πολλοί διαφορετικοί άνθρωποι μεταξύ τους μπορούν να συνεργαστούν αρμονικά παρουσιάζοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα. Όταν αναφερόμαστε σε  «διαφορετικούς» ανθρώπους εννοούμε επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς και ανθρώπους με αναπηρία ή μη.

Κατορθώσαμε λοιπόν να ξεπεράσουμε τα εμπόδια, τις ρατσιστικές προκαταλήψεις και τις νομικές δυσκολίες που θέλουν  τους ανθρώπους με αναπηρία αποκλεισμένους από το «κοινωνικό γίγνεσθαι», επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των ανθρώπων.» σημειώνουν οι συντελεστές της θεατρικής ομάδας «Όνειρο είναι».

Λίγα λόγια για το έργο

Εμπενίζερ Σκρουτζ. Ένας άνθρωπος μίζερος και τσιγκούνης που έχει ξεχάσει από πού ξεκίνησε, διαπιστώνει πως έχει μια δεύτερη ευκαιρία να διορθώσει όλα τα λάθη του παρελθόντος.Θα εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία; Και πως θα επηρεάσει τους γύρω του; Καθώς η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικές, όπως βέβαια είναι  τα προβλήματα και οι απογοητεύσεις.

“Ο Θείος Σκρουτζ”: Η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικές

Σκηνοθεσία – Διασκευή: Σωτήρης Ταχτσόγλου

Βοηθός σκηνοθέτη – μετάφραση: Θώμη Χατζή

Παίζουν: Αντώνης Λαλάκος (ΣΚΡΟΥΤΖ), Δημήτρης Γρίντζος (ΦΡΕΝΤ), Κωνσταντίνος Δετώρος (ΚΡΑΤΣΕΤ, ΜΑΡΛΕΫ), Ελένη Βρακά (ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ, ΠΝΕΥΜΑ, ΛΩΡΑ), Άννα Ζαμπετάκη (ΑΝΝΑ, ΟΛΙΒΕΡ, ΦΑΝΤΑΣΜΑ), Ιωάννα Κουλουριώτου (ΕΛΙΖΑ, ΜΑΙΡΗ), Θώμη Χατζή (ΝΕΡΑΪΔΑ, ΜΗΤΕΡΑ)

info

Διεύθυνση: Κουντουριώτου 40- Μυριοφύτου 55, Αιγάλεω

Πληρ.: 210 5911390-370

Διάρκεια: 90’

Έναρξη: Kάθε Κυριακή στις 12:00

Γενική είσοδος: 7 €

Σχολεία , ανέργων, φοιτητικό, ΑΜΕΑ: 5€

“Ο Θείος Σκρουτζ”: Η αγάπη και η καλοσύνη είναι διαχρονικές

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος