Ο Σνουπ Ντογκ θα είναι παραγωγός και πρωταγωνιστής στην αθλητική κωμωδία «The Underdoggs»

Ο Snoop Dogg πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην ταινία The Underdoggs, κωμωδία που βασίζεται σε μια πρωτότυπη ιδέα που συνέλαβε με τη συνεργάτη του παραγωγό ταινιών Κόνστανς Σβαρτζ – Μορίνι.

Ο Αμερικανός ράπερ, σύμφωνα με την περίληψη της ταινίας έχει συμπεριλάβει τη δική του εμπειρία ως προπονητής ποδοσφαίρου νέων. Η πλοκή περιστρέφεται γύρω από έναν πρώην παίκτη του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου NFL που συμφωνεί να προπονήσει μια παιδική ομάδα ποδοσφαίρου για να αποφύγει να εκτίσει ποινή φυλάκισης.

Η κυκλοφορία της ταινίας στους κινηματογράφους έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο του 2023.

Σύμφωνα με το Deadline, την ταινία έχει αναλάβει η εταιρεία παραγωγής Metro Goldwyn Mayer. Ο Κένια Μπάρις θα είναι παραγωγός μαζί με τον ράπερ και ο Τσαρλς Στόουν θα την σκηνοθετήσει, βασισμένος σε σενάριο των Ντάνις Σίγκαλ και Άιζακ Σέιμις.

Σε δήλωσή του, ο Snoop είπε ότι η ταινία είναι ένα «πραγματικό προσωπικό πρότζεκτ» για εκείνον, αναφερόμενος στην Snoop Youth Football League, ακαδημία ποδοσφαίρου την οποία ίδρυσε με τη Σβαρτζ-Μορίνι.

«Το να ανταποδίδεις στην κοινότητα μέσω του ποδοσφαίρου μας έχει διδάξει τόσα πολλά ανεκτίμητα μαθήματα ζωής που μπορέσαμε να μοιραστούμε με παιδιά σε παρόμοιες καταστάσεις όπως η δική μου, όταν μεγάλωνα» πρόσθεσε. «Ελπίζω ότι αυτή η ταινία θα ρίξει φως στις πραγματικότητες που αντιμετωπίζουν παιδιά και ενήλικες στη γειτονιά και στον περίπλοκο κόσμο του ποδοσφαίρου» σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος