O Ρένος Χαραλαμπίδης με «Τα Φτηνά Τσιγάρα» στον Θερινό Κινηματογράφο Άνεσις

Τα Φτηνά Τσιγάρα, η ελληνική ρομαντική κωμική ταινία του 2000 σε σενάριο και σκηνοθεσία Ρένου Χαραλαμπίδη, με πρωταγωνιστές τον Ρένο Χαραλαμπίδη και την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, θα προβληθεί στον θερινό κινηματογράφο Άνεσις, στις 3,10,17 Ιουλίου και 15 Αυγούστου.

Πρόκειται για την δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του Ρένου Χαραλαμπίδη, η οποία έχει σημειώσει σημαντική επιτυχία τόσο σε ιστορικά σινεμά της Αθήνας αλλά και στην Εναλλακτική Λυρική Σκηνή τον χειμώνα που μας πέρασε.

Σύνοψη:

Ο Νίκος, είναι ένας τριαντάχρονος άνεργος που ζει μόνος δίχως φιλενάδα, από πεποίθηση. Τον περιβάλλουν διάφοροι τύποι ανθρώπων: ο ιδιοκτήτης του καφενείου όπου συχνάζει, ο Τέλης – μόνιμος θαμώνας και πολυλογάς που θεωρητικολογεί υπέρ του αχαλίνωτου σεξ – ο φίλος του, ένας κυνικός που παροτρύνει τον Τέλη στο κυνήγι της γυναίκας. Ο Μανώλης είναι τυχοδιώκτης, πρόθυμος να εμπλακεί στις πιο απρόσμενες καταστάσεις. Τελικά, ο Νίκος γνωρίζει σε ένα τηλεφωνικό θάλαμο τη Σοφία, μια όμορφη νεαρή κοπέλα γεμάτη αυτοπεποίθηση, από το χώρο της μόδας. Περιπλανιούνται μια νύχτα μαζί στην πόλη και χωρίζουν. Θα την αναζητήσει εκ νέου, καθώς πλέον ο περίγυρος του δεν τον εμπνέει.

Δείτε παρακάτω το trailer της ταινίας

Η άδεια Αθήνα, ο βουβός της ήχος, τα κίτρινα φώτα της και οι στοές της. Ένας σύγχρονος μποέμ που φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, ένα σοφιστικέ cafe, το διαμέρισμα ενός παλαβιάρη φίλου, μια υπόγεια διάβαση, μαφιόζοι, που θυμίζουν περισσότερο φιγούρες μπουρλέσκ κωμωδίας, μια αυγουστιάτικη νύχτα στην Αθήνα.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος