Ο ράπερ Lupe Fiasco θα διδάξει… την επιστήμη της ραπ στο MIT

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του όγδοου άλμπουμ του «Drill Music in Zion» ο ράπερ Lupe Fiasco αποκάλυψε ότι αναλαμβάνει ρόλο καθηγητή στο MIT – Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης με αντικείμενο την επιστήμη της ραπ μουσικής.

Σε tweet, ο ράπερ από το Σικάγο ανέφερε: «Θα συνθέσω κάτι πιο εκλεπτυσμένο αργότερα που θα αποτυπώνει πραγματικά τη σημασία και τη βαρύτητα, αλλά προς το παρόν θα το πω απλά και ευθέως: Θα διδάξω ραπ στο MIT».

Επιβεβαιώνοντας την είδηση ανάρτηση στον λογαριασμό της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών και Τεχνών του MIT διευκρινίζει: «Οι επισκέπτες καθηγητές του προγράμματος MLK του MIT προγραμματίζουν τα ραντεβού τους για το 2022-23!». Μεταξύ των τριών επισκεπτών καθηγητών αναφέρεται ο βραβευμένος με Grammy ράπερ Lupe Fiasco.

Ο ράπερ θα διδάξει hip-hop και θα επεκτείνει το έργο που έκανε το 2020-2021 ως επισκέπτης καλλιτέχνης στο Κέντρο Τέχνης, Επιστήμης & Τεχνολογίας του MIT (Πρόγραμμα CAST) όταν συνεργάστηκε με τον καθηγητή Ψηφιακών Μέσων, Νικ Μόντφορτ για ένα πρότζεκτ, στο οποίο διασταυρώνονται ραπ, πληροφορική και κοινωνικός ακτιβισμός.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος