Ο Ντέιβ Γκρολ θα διαβάσει ιστορία για παιδιά βασισμένη στο τραγούδι «The Octopus’s Garden» των Beatles

Ο Ντέιβ Γκρολ θα διαβάσει παραμύθι βασισμένο στο τραγούδι «The Octopus’s Garden» των Beatles, σε παιδιά αυτή την εβδομάδα για ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Bedtime Stories» στο παιδικό τηλεοπτικό κανάλι του BBC Cbeebies.

Ο αρχηγός των Foo Fighters θα διαβάσει την ιστορία την οποία έγραψε ο Ρίνγκο Σταρ και περιλαμβάνει εικόνες του Μπεν Κορτ στις 8 Οκτωβρίου στο κανάλι CBeebies.

Ο Γκρολ είναι ένας ακόμη σταρ που συνεισφέρει στη σειρά, στην οποία έχουν διαβάσει ιστορίες οι τραγουδιστές Ντόλι Πάρτον, Σερ Έλτον Τζον, Μαρκ Ρόνσον και Ρόμπι Γουίλιαμς. Οι ηθοποιοί Τομ Χάρντι, Φελίσιτι Τζόουνς, Τομ Χίντλστον και Ορλάντο Μπλουμ έχουν επίσης αφηγηθεί παραμύθια στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του CBeebies, η ιστορία που θα διαβάσει ο Γκρολ ακολουθεί πέντε παιδιά σε ένα μαγικό ταξίδι στον κήπο του χταποδιού. Το παιχνιδιάρικο χταπόδι τους οδηγεί σε μια θαυμάσια υποβρύχια περιπέτεια, κατά τη διάρκεια της οποίας παίζουν στις πλάτες χελωνών, υποδύονται τους πειρατές σε μια βυθισμένη πόλη και προστατεύονται από καταιγίδα στη σπηλιά του χταποδιού.

Η ιστορία βασίζεται στους στίχους του «Octopus’s Garden» τραγούδι του 1969 από το άλμπουμ των Beatles, Abbey Road. Ο ντράμερ Ρίνγκο Σταρ έγραψε το τραγούδι και έκανε τα βασικά φωνητικά.

Η ανάγνωση από τον Ντέιβ Γκρολ του «The Octopus’s Garden» είναι η πρώτη από τις ηχογραφήσεις που έκανε το κανάλι για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας.

«Ως περήφανος πατέρας τριών παιδιών, πάντα μου άρεσε να διαβάζω ιστορίες στα παιδιά μου. Απολαμβάνω να διαβάζω αυτές τις ιστορίες για το CBeebies» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος