Ο Μπίλυ Κρίσταλ σε νέα σειρά μετά το Μπρόντγουεϊ

Array

Ύστερα από 116 παραστάσεις το μιούζικαλ «Mr. Saturday Night» με τον Μπίλυ Κρίσταλ ρίχνει αυλαία στο «θέατρο Nederlander» του Μπρόντγουεϊ. Οι παραγωγοί ανακοίνωσαν ότι οι παραστάσεις θα ολοκληρωθούν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Βασισμένο στην ομώνυμη ταινία του 1992, το «Mr. Saturday Night» αφηγείται την ιστορία του stand-up κωμικού Μπάντι Γιανγκ Τζούνιορ (Buddy Young Jr.), που προσπαθεί να επανέλθει στα φώτα της δημοσιότητας 40 χρόνια μετά την επιτυχία του. Η ταινία είχε την σκηνοθετική επιμέλεια του Μπίλυ Κρίσταλ.

«Το να φέρω τον “Mr. Saturday Night” στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ και να ξαναζήσω το γέλιο και τα δάκρυα που γεννά αυτή η παράσταση είναι μία από τις κορυφαίες στιγμές της καριέρας μου», ανέφερε ο Κρίσταλ σε δήλωση του. «Ήταν μια χαρούμενη εμπειρία να κάνω το ντεμπούτο μου σε αυτή τη μουσική κωμωδία σε ηλικία 74 ετών και ευχαριστώ όλους τους συντελεστές». Και προσθέτει: «Ο χαρακτήρας του Μπάντι Γιανγκ Τζούνιορ ήταν μέρος της ζωής μου για πολλές δεκαετίες και είναι τιμή μου που μπόρεσα να τον μοιραστώ με το κοινό του θεάτρου».

Στην παραγωγή του Μπρόντγουεϊ συμπρωταγωνιστούσαν οι: Ντέιβιντ Πέιμερ (David Paymer), Ράντι Γκραφ (Randy Graff), Σοσάνα Μπιν (Shoshana Bean) Τσάστεν Χάρμον (Chasten Harmon) και Μιλίντα Χαλ (Mylinda Hull).

Τα επόμενα σχέδια του διάσημου κωμικού είναι να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Before» του Apple TV+, στην οποία θα εκτελεί και χρέη παραγωγού σύμφωνα με το Deadline. Θα υποδυθεί έναν παιδοψυχίατρο που έχασε πρόσφατα τη γυναίκα του, και συναντά ένα νεαρό αγόρι που αντιμετωπίζει προβλήματα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος