Ο μαγικός κόσμος των σκιών από τον Νικόλα Τζιβελέκη – Παραστάσεις για μικρούς και μεγάλους

Περίτεχνες ζωγραφιστές και σκαλιστές φιγούρες θα παρελάσουν στο πανί του μαγικού κόσμου των σκιών. Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων, ο Καραγκιόζης, θα αντιμετωπίσει όλες τις περιπέτειες του με χιούμορ και ευφυΐα χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο και τη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Και όλα αυτά υπό την μαεστρία του Νικόλα Τζιβελέκη.

Ο ταλαντούχος καραγκιοζοπαίχτης έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τους μικρούς και τους μεγάλους θαυμαστές του Καραγκιόζη, αλλά και για αυτούς που δεν τον έχουν προσεγγίσει ακόμα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις του ξεκινάνε από την 1η Νοέμβρη καθώς ξεκινάει σειρά παραστάσεων αυστηρά για ενήλικες στο θέατρο Άβατον στο Γκάζι. Κάθε Δευτέρα, στις 21:30 θα τον βρίσκεται εκεί, παρέα με ζωντανή μουσική που θα συνοδεύει την παράσταση. Θα παρουσιάσει ξεχασμένες παραστάσεις του Καραγκιόζη, κωμωδίες, έργα τρόμου, αλλά και δραματικά έργα με πολύ σάτιρα και καυστικό χιούμορ ως και τις 29/11.

Η οικογένεια διασκεδάζει με το θέατρο σκιών

Επίσης, στα WestCity cinemas στην πλατεία Μπουρναζίου στο Περιστέρι, θα βρίσκεται για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τις Κυριακές 21/11, 28/11, 5/12 και 12/12 στις 17:30 για να ψυχαγωγήσει όλη την οικογένεια με κωμωδίες του Καραγκιόζη.

Τα εισιτήρια θα κλείνονται διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας viva.gr για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Ο Καραγκιόζης ανθίζει ακόμη και σε αυτές τις περίεργες εποχές, κι αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι είναι τόσο κλασσικός, όσο και επίκαιρος.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος