Ο «Ερωτευμένος Καίσαρ» στην ΕΣΗΕΜ-Θ

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Παναγιώτης Χανός και οι εκδόσεις “24γράμματα” παρουσιάζουν την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 18.30 το βραβευμένο ιστορικό μυθιστόρημα: “Ο «Ερωτευμένος Καίσαρ»” στην ΕΣΗΕΜ-Θ
στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης.

Τo περιπετειώδες και ανατρεπτικό Ιστορικό μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό “Culture4All–Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (στο πλαίσιο Πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας”/Ιανουάριος 2019) παρουσιάζουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5 – τηλ 2310 243575) ο δημοσιογράφος/συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙώΤΗΣ ΣΕΡ. ΧΑΝόΣ και οι εκδόσεις “24γράμματα”.

Με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του covid, στην εκδήλωση ο συγγραφέας θα μιλήσει για τον “Ερωτευμένο Καίσαρα” και θα υπογράψει βιβλία του, ενώ για τις αρχαιολογικές, ιστορικές, κοινωνικές, φιλοσοφικές και λογοτεχνικές πτυχές του μυθιστορήματος, θα παρουσιάσουν οι:
• Πέτρος Μπέσπαρης Φιλόλογος/Ιστορικός/Λογοτέχνης
• Γιώργος Τσακίρης Εικαστικός δημιουργός/Καθηγητής ΣΚΤ-ΑΠΘ
• Γιάννης Κεσσόπουλος Δημοσιογράφος/Γεν. Διευθυντής ΔΕΠΘΕ
• Μάρνη Χατζηεμμανουήλ Δημοσιογράφος/Συγγραφέας
• Μανώλης Ορφανουδάκης Ιστορικός/Βυζαντινολόγος
τον ΔΙάΛΟΓΟ θα συντονίσει ο Φώτης Κουτσαμπάρης Δημοσιογράφος/ Συγγραφέας/Ποιητής

Το βιβλίο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και σε όλα τα βιβλιοπωλεία της χώρας, έχει χαρακτηριστεί από αναγνώστες, κριτικούς και από τις εκδόσεις 24γραμματα ως “ένα από τα πιο συναρπαστικά μυθιστορήματα της τελευταίας πενταετίας”.

ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ

Το βιογραφικό του δημοσιογράφου/συγγραφέα
Ο Παναγιώτης, Σεραφείμ, Χανός κατάγεται από πρόσφυγες γονείς από την Καλλίπολη και τη Μάδυτο του Ελλησπόντου, παιδιά των διωγμών, των χαμένων πατρίδων και του πολέμου που κατέληξαν στη Βόρεια Ελλάδα. Σπούδασε δημοσιογραφία στη Θεσσαλονίκη και Κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Μεταπτυχιακά αναζήτησε τη γνώση ως “Σύμβουλος Επικοινωνίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης” και ως υποψήφιος Δρ του Παντείου στην Κοινωνιολογία της Λογοτεχνίας. Ασκεί τη δημοσιογραφία πάνω από τρεις δεκαετίες, είναι τακτικό μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ-Θ, ενώ διετέλεσε αιρετό μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, του Μορφωτικού της Ιδρύματος και του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού της Συμβουλίου. Το λογοτεχνικό του έργο έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς λογοτεχνικούς διαγωνισμούς και βραβεύτηκε από συλλόγους Πολιτισμού, Τέχνης και Λόγου. Το 1998 εκδόθηκε συλλογή διηγημάτων του με τίτλο «Η ουρά της τίγρης» από τις Εκδόσεις «Όμηρος».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος