Ο Έλτον Τζον βραβεύεται από τον Τζο Μπάιντεν και δεν κρύβει τα δάκρυά του (video)

Array

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ο Έλτον Τζον, κατά τη βράβευσή του στον Λευκό Οίκο από τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν. Στον Βρετανό μουσικό που φέρει τον τίτλο του Σερ, απονεμήθηκε το Εθνικό Μετάλλιο Ανθρωπιστικών Επιστημών κι εκείνος ανταπέδωσε με μια εντυπωσιακή μουσική παράσταση.Ήταν μια «βραδιά από εκείνες όπου η ελπίδα συναντά την ιστορία», στο κατάμεστο προαύλιο του Λευκού Οίκου, όπου παρουσία του προεδρικού ζεύγους των Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 προσκεκλημένων δόθηκε μια ξεχωριστή συναυλία.

Ο Τζο Μπάιντεν δήλωσε: «Ο Σίμους Χίνεϊ, (Ιρλανδός ποιητής) έγραψε κάποτε: “Μόνο μια φορά στη διάρκεια μιας ζωής το πολύτιμο παλιρροϊκό κύμα της δικαιοσύνης υψώνεται και η ελπίδα συναντά την ιστορία”. Στη διάρκεια όλης της απίθανης καριέρας του, ο Σερ Έλτον Τζον υπήρξε αυτό το παλιρροϊκό κύμα».

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης από την πλευρά του είπε: «Είναι θαυμάσιο να βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο πολλούς ανθρώπους που βοήθησαν το ίδρυμά μου για το AIDS και τους ήρωές μου, εκείνους που εργάζονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή, δασκάλους, νοσοκόμες, όλους όσους βοήθησαν. Αυτοί είναι ήρωες για μένα. Ο Θεός να σας έχει καλά. Και τώρα λίγη μουσική. Πράγματι μας ενώνει».

Το κοινό τον αποθεώνει και ο πρόεδρος του επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη.

Επιμέλεια: Χριστίνα Ποπόρου | ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος