Ο διεθνης ερμηνευτής Γιώργος Περρής στην ΕΡΤ – Ο πρώτος Έλληνας που συνδέεται με τα Grammy (video)

Ο πρώτος Έλληνας ερμηνευτής που συνδέεται με τα μεγαλύτερα παγκόσμια μουσικά βραβεία γίνεται ο διεθνώς καταξιωμένος Γιώργος Περρής, με τα Grammy να τον επιλέγουν για το Global Spin. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις».

Συγκεκριμένα, στις 8 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το βίντεο του διεθνή Έλληνα καλλιτέχνη για το Global Spin, μία αποκλειστική σειρά βίντεο της Ακαδημίας των βραβείων Grammy που προβάλλει κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες της εποχής μας.

Το εν λόγω βίντεο προβλήθηκε σε όλες τις πλατφόρμες των Grammy, ενώ o Γιώργος Περρής φιγουράρει αυτή την εβδομάδα στην αρχική σελίδα της επίσημης σελίδας τους ως εισαγωγική φωτογραφία και γίνεται ο πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που συνδέεται με τα μεγαλύτερα παγκόσμια μουσικά βραβεία.

Στο μεταξύ, κυκλοφορεί ήδη και το νέο του single “Somewhere”, μια δική του εκδοχή στο αγαπημένο τραγούδι από το “West Side Story”.

Το “Somewhere” συνοδεύεται από το δεύτερο βίντεο – απόσπασμα από τη συναυλία του Γιώργου Περρή, “A Sunset in Greece”, που βιντεoσκοπήθηκε πέρσι το καλοκαίρι στο ναό της Αφαίας στην Αίγινα και αναμένεται να προβληθεί στα μέσα Δεκεμβρίου στο τηλεοπτικό κανάλι PBS στις ΗΠΑ.

Πηγή: ΕΡΤ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος