Νίκος Κουρής: «Λέω ψέματα που κάνουν καλό στους άλλους»

Μια όμορφη συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ο Νίκος Κουρής, προσεγγίζοντας θέματα όπως ο γάμος, οι σχέσεις, η πολιτική, τα «καλά» ψέματα και πολλά ακόμη, με την δική του οπτική. Μια οπτική γεμάτη ρεαλισμό και ταυτόχρονα… πολλή «μαγεία».

Ο ηθοποιός μίλησε αρχικά για τη σύζυγό του, Ελένη Τοπαλίδου, με την οποία είναι μαζί 18 χρόνια. «Ο βασικός πυρήνας που ενώνει δύο ανθρώπους δεν έχει αλλάξει, είναι ακριβώς το ίδιο. Είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν έχει αλλάξει τίποτα. Αν δεν υπήρχε αυτό, δεν θα το συζητούσαμε. Έχω αυτή την ευαισθησία και προς τον εαυτό μου και προς τους άλλους να καταλαβαίνω αυτό το κομμάτι που δεν αλλάζει. Αν κάποιος δεν έχει καλή ψυχή, αν κάποιος είναι ένας άνθρωπος που κοιτάει το συμφέρον του, το οποίο εγώ το θεωρώ απαράδεκτο», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρής σχετικά με την σχέση του με την σύζυγό του.

«Όλα μου έχουν έρθει στη ζωή μόνα τους, ήμουν αρκετά τυχερός. Δεν έκανα απολύτως τίποτα. Δούλευα πάρα πολύ όχι για να πετύχω αλλά έκανα αυτό που ήθελα να κάνω», συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

«Εγώ κλαίω ακόμα με τα τραγούδια του Σαββόπουλου»

Μιλώντας για τον Διονύση Σαββόπουλο και το πολιτικό του σχόλιο που προκάλεσε αντιδράσεις, ο Νίκος Κουρής τόνισε πως: «Βγάζω το πολιτικό σχόλιο, με ενδιαφέρει όμως να μην βλέπει κάποιος πόσο συγκινητικός άνθρωπος είναι ο Διονύσης Σαββόπουλος. Τι μονάδα είναι, μαζί με το έργο του. Λυπάμαι δεν μπορώ να το διαχωρίσω».

Πρόσθεσε ότι «δεν μας συγκινούν πολλά πράγματα, για μένα αυτό είναι το πρώτο. Θέλω η ζωή μου να είναι όμορφη, θέλω η ζωή μου να έχει μέσα ψυχικές διαδρομές. Θέλω να ενώνεται ο άνθρωπος με την ομορφιά της συνύπαρξης με τους άλλους».

«Λέω ψέματα που κάνουν καλό στους άλλους»

«Δεν είχα ποτέ την αίσθηση ότι έχω κάτι κεκτημένο. Είμαι ανασφαλής σε ό,τι αφορά εμένα, δεν έχω αυτοπεποίθηση ότι έχω κατακτήσει κάτι. Ήταν όλα φευγαλέα και έτσι ζω τη ζωή μου. Είναι όλα περαστικά, είμαι σε μια αναζήτηση. Έχω την ανασφάλεια αυτού που ονειρεύομαι. Ευχαριστιέμαι δύσκολα οπότε βάζω κάτι που θα ονειρευόμουν ότι θα συμβεί», είπε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Δεν είμαι καχύποπτος αλλά αν κάποιος έχει αυτό το ταλέντο να είναι πειστικός, ισοδυναμεί με αλήθεια. Λέω ψέματα πολλά. Δεν έχω πρόθεση να πω ψέματα ή να κοροϊδέψω έναν άνθρωπο. Λέω ψέματα που κάνουν καλό στους άλλους, όταν η αλήθεια δεν κάνει καλό».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος