“Μουσικό ταξίδι με τον Νίκο Καββαδία” στο Θέατρο Ρεματιάς

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά αφιερωμένη στον “ποιητή των θαλασσών” Νίκο Καββαδία διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου, το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ, στο Θέατρο Ρεματιάς.
Οι ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ αναλαμβάνουν να ταξιδέψουν το κοινό με τους στίχους του ποιητή, πολλούς από τους οποίους μελοποίησε με εξαιρετική επιτυχία ο συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος, με ερμηνευτές όπως οι Γιώργος Νταλάρας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας κ.ά.

“Μουσικό ταξίδι με τον Νίκο Καββαδία” στο Θέατρο Ρεματιάς

Το μουσικό σχήμα αποτελούν οι Κώστας Μπιλίσης, μαέστρος – πλήκτρα- τραγούδι, Αντιγόνη Πενέση, κιθάρα – τραγούδι, Γιώργος Μπασιάκος αφήγηση.

Σ’ ένα μουσικό ταξίδι με μελωδίες και λόγια του σπουδαίου ποιητή και συγγραφέα μας Νίκου Καββαδία, που χόρεψε πάνω στο φτερό του καρχαρία, και μας χάρισε τον “Σταυρό του Νότου”, έχουν λοιπόν, την ευκαιρία να απολαύσουν, το Σάββατο το βράδυ, οι δημότες του Χαλανδρίου -και όχι μόνον- για να αποχαιρετήσουν μελωδικά το καλοκαίρι, να διασκεδάσουν και να ενισχύσουν τον Εμπορικό Σύλλογο Χαλανδρίου, προκειμένου να τονωθεί η κίνηση και η αγορά, σε καιρούς δύσκολους.


Info

Θέατρο Ρεματιάς
Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015
Έναρξη 9 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος