Η Ριάνα έτοιμη να ανέβει στη σκηνή του Super Bowl

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Ριάνα στη σκηνή του Super Bowl με την ίδια να δηλώνει ότι είναι «έτοιμη», ενώ αποκαλύπτει ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλα αυτά που της συμβαίνουν!

«Μητρότητα, Όσκαρ, Super Bowl, ακόμα τσιμπάω τον εαυτό μου», δήλωσε η τραγουδίστρια στο δημοσιογράφο του ΕΤ λίγο μετά τη συνέντευξη Τύπου για το Super Bowl. «Συμβαίνουν πολλά παράλληλα. Είμαι ευγνώμων γι΄αυτά».

Η τραγουδίστρια και ο A$AP Rocky καλωσόρισαν το αγοράκι τους τον περασμένο Μάιο ενώ είναι υποψήφια στη φετινή κούρσα των Οσκαρ με το τραγούδι «Lift Me Up» από την ταινία «Black Panther».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, η Ριάνα είπε μεταξύ άλλων: «Όταν μου τηλεφώνησαν και μου το πρότειναν αναρωτήθηκα “Είσαι σίγουρη;”» και πρόσθεσε. «Οταν γίνεσαι μαμά, συμβαίνει κάτι που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο, ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Το Super Bowl είναι ένα από τα μεγαλύτερα στάδια στον κόσμο. Οσο τρομακτικό κι αν είναι αυτό -γιατί δεν έχω ανέβει στη σκηνή εδώ και επτά χρόνια- υπάρχει κάτι συναρπαστικό στην πρόκληση αυτή..Είναι σημαντικό επίσης και για τον γιο μου που θα το δει».

Σημείωσε παράλληλα ότι το πιο δύσκολο στην εμφάνισή της στο Super Bowl ήταν να «στριμώξω» 17 χρόνια μουσικής σε 13 λεπτά».

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ