Η περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ έρχεται από τον Οκτώβριο σε ένα σινεμά κοντά σας

Η Τέιλορ Σουίφτ φέρνει την περιοδεία της “Eras Tour” σε έναν κινηματογράφο κοντά σας από τον Οκτώβριο, όπως ανακοίνωσε η τραγουδίστρια σε ανάρτησή της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης.

«Το Eras Tour ήταν η πιο ουσιαστική εμπειρία της ζωής μου μέχρι στιγμής και είμαι πανευτυχής που σας λέω ότι σύντομα θα έρθει στη μεγάλη οθόνη», έγραψε η τραγουδίστρια του “Anti-Hero”, προσθέτοντας ότι από τις 13 Οκτωβρίου, η «ταινία της συναυλίας» έρχεται στους κινηματογράφους της Βόρειας Αμερικής και τα εισιτήρια είναι ήδη στην προπώληση.

«Ενδυμασία Eras, βραχιόλια φιλίας, τραγούδι και χορός ενθαρρύνονται», πρόσθεσε η Σουίφτ, πριν παραθέσει ένα ειδικό στίχο από το δημοφιλές τραγούδι “Delicate” από την εποχή του “Reputation” που έχει γίνει έθιμο σε κάθε συναυλία του “Eras”.

Η ανακοίνωσή της συνοδευόταν από το τρέιλερ της ταινίας της συναυλίας, η οποία καταγράφηκε στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της εξαήμερης παραμονής της στο χώρο, η οποία ολοκλήρωσε το εγχώριο σκέλος της περιοδείας της νωρίτερα αυτό το μήνα.

Το “Taylor Swift: The Eras Tour Concert Film” θα προβληθεί στα AMC Theaters στις οθόνες IMAX και θα προβάλλεται τουλάχιστον τέσσερις φορές την ημέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά και το Μεξικό, κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Η ταινία έχει διάρκεια δύο ωρών και 45 λεπτών και σκηνοθετείται από τον Σαμ Γουέντς, ο οποίος είναι γνωστός για τη σκηνοθεσία άλλων μεγάλων ντοκιμαντέρ για ζωντανά γεγονότα και συναυλίες καλλιτεχνών, όπως η Μπίλι Έιλις, η Λίζο και το ντοκιμαντέρ “Halftime” της Τζένιφερ Λόπεζ στο Netflix.

Όταν τα εισιτήρια για την περιοδεία “Eras” κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το φθινόπωρο, το Ticketmaster κατέρρευσε λόγω του μεγάλου όγκου των αγοραστών εισιτηρίων. Για να αποφευχθεί αυτό, η AMC σημείωσε επίσης στην ανακοίνωσή της ότι η αλυσίδα κινηματογράφων «αναβάθμισε την ιστοσελίδα και τις μηχανές πώλησης εισιτηρίων» για να αντιμετωπίσει την εισροή.

«Όχι μόνο κατέρριψε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων της συναυλίας, αλλά άφησε επίσης δεκάδες εκατομμύρια θαυμαστές να θέλουν περισσότερα, είτε επειδή παρακολούθησαν τη συναυλία και ήθελαν να την ξαναδούν, είτε επειδή δεν μπόρεσαν να προμηθευτούν εισιτήρια για την μία sold out παράσταση μετά την άλλη», αναφέρει η ανακοίνωση της AMC.

Η Σουίφτ βρίσκεται από τον Μάρτιο στην περιοδεία της “Eras” που σπάει ρεκόρ, την πρώτη της περιοδεία από το 2018. Στην πορεία της, της έχει πιστωθεί η ενίσχυση των τοπικών οικονομιών στις ΗΠΑ και βρίσκεται σε καλό δρόμο για να γίνει η περιοδεία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών. Η συναυλιακή ταινία της περιοδείας “Eras” είναι πιθανότατα μια ευπρόσδεκτη ανακοίνωση για τη δοκιμαζόμενη βιομηχανία κινηματογράφων, η οποία έχει δεχτεί πλήγμα λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η τραγουδίστρια του “Blank Space” βρίσκεται στο διεθνές σκέλος της περιοδείας της “Eras” και το επόμενο βήμα είναι η Αργεντινή τον Νοέμβριο.

Πηγή: CNN

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος