«Μικρό Φεστιβάλ- δεν είμαστε μόνοι- στο Ναυπηγείο του Ψαρρού»

Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορονοϊού, το «Μικρό Φεστιβάλ-  δεν είμαστε μόνοι- στο Ναυπηγείο του Ψαρρού», επανέρχεται στις 8 και 9 Ιουλίου 2023, ώρα 21:00. Η ακούραστη παρέα του δυτικού προάστειου, συνεχίζει την παράδοση του Μικρού Φεστιβάλ –Δεν είμαστε μόνοι- στο φιλόξενο χώρο του ναυπηγείου  του Μανώλη Ψαρρού στο Πέραμα.

Ο χώρος επιβλητικός. Το ναυπηγείο για δυο μέρες γίνεται ένα ζωντανό σκηνικό με φωτισμούς στα άλμπουρα , τις καρένες και τις προπέλες των πλοίων.  Τα σκαριά περιβάλλουν τους θεατές που θα έχουν την ευκαιρία να καθίσουν  στα ίδια «βάζα» που κάθονται τα σκάφη και να παρακολουθήσουν το πάντα προσεγμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα. 

Φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει Κινηματογραφική Βραδιά το Σάββατο  8/7/2023, στις 21:00 με δυο ταινίες μικρού μήκους  α) «Τσουλάκια» της Δέσποινας Μαυρίδου, με εισαγωγή το  soundtrack της ταινίας live, με την Ευαγγελιά Μαυρίδου στο πιάνο και το Θοδωρή Κουέλη στο Κοντραμπάσο  β)  PHANTASMOSIS 2023 της Νικόλ Μπαϊρακτάρη και γ) την Βραβευμένη σε πολλά Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του εξωτερικού «ΤΟ ΣΩΣΙΒΙΟ» του Γιάννη Παναγιωταράκου. Την Κυριακή 9/7/2023, ώρα 21:00, ΣΥΝΑΥΛΙΑ με τους : Τάσο Γιαννούση, Μανώλη Ζέρβα, Θοδωρή Κουέλη, Σωτήρη Μαργώνη, Ηλία Μαυροσκούφη, Ειρήνη Νερομυλιώτη, Χρυσή Παπαγιαννούλη, Νίκο Πλιό Μάκη Ψαραδέλλη και το συγκρότημα MUPPETS.

Φυσικά, όπως πάντα η είσοδος είναι δωρεάν καθώς και τα κεράσματα που συνήθως φέρνουν οι αγαπημένοι φίλοι του Φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές

Γιουρτζόγλου Κώστας, Ζαμπέλης Γιώργος, Ζηκίδης Νίκος, Κουέλης Θοδωρής και Μαρίνης Βαγγέλης ,  με  την πάντα θερμή φιλοξενία του κ. Μανώλη Ψαρρού.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος