Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία για το «Straight Outta Compton»

Μεγάλη εισπρακτική επιτυχία σε Καναδά και Αμερική είχε η Ραπ κινηματογραφική ταινία με τίτλο «Straight Outta Compton», που προβλήθηκε για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Η ταινία, με παραγωγούς τους ράπερ Dr Dre και Ice Cube αφηγείται την ιστορία του Αμερικανικού συγκροτήματος NWA, του οποίου οι ίδιοι ήταν μέλη. Κατά τη διάρκεια της κινηματογραφικής πρεμιέρας σε ΗΠΑ και Καναδά , το φιλμ σημείωσε εισπράξεις ύψους 56,1 εκατομμυρίων δολαρίων μέσα σε δύο ημέρες, υπερβαίνοντας έτσι τις αρχικές προσδοκίες των παραγωγών οι οποίοι υπολόγιζαν ότι θα είχαν περίπου τα μισά κέρδη.

Η ταινία φέρει τον τίτλο του πρώτου άλμπουμ των NWA και παρουσιάζει το ξεκίνημα του συγκροτήματος , με το δισκογραφικό τους ντεμπούτο να κυκλοφορεί το 1988, καθώς και λεπτομέρειες από τη μετέπειτα πορεία τους.

Ο γιος του Ice Cube , O’Shea Jackson Jr, κατέχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους του φιλμ, υποδυόμενος τον πατέρα του σε νεαρή ηλικία.

Σύμφωνα με στοιχεία που αφορούν στη θέαση της ταινίας, το φιλμ παρακολούθησαν τόσο άντρες όσο και γυναίκες, το 46 % των οποίων ήταν Αφροαμερικάνοι, ενώ το 23% από αυτούς ήταν λευκοί. Η μουσική επένδυση της ταινίας, την οποία επιμελήθηκε ο Dr Drew, βρίσκεται ήδη στην κορυφή των charts σε Αγγλία και Αμερική.

Πηγή: BBC

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος