Με το Δεύτερο Πρόγραμμα στη Luz Casal – Κερδίστε προσκλήσεις για το Σάββατο 11 Μαρτίου

Η Luz Casal έρχεται στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες στο Christmas Theater, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου - Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 εξασφάλισε για τους ακροατές του διπλές προσκλήσεις

H μεγάλη ντίβα της Ιβηρικής, η ανεπανάληπτη Luz Casal, με μια εντυπωσιακή ορχήστρα, αλλά και με τη συμμετοχή της δική μας συμφωνικής ορχήστρας Φιλαρμόνια, έρχεται στην Αθήνα.

Το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7 εξασφάλισε για τους ακροατές του διπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 11 Μαρτίου, στις 21:00, δίνοντάς τους την ευκαιρία να δουν από κοντά μια συναυλία που, για πρώτη φορά, θα παρουσιαστεί εκτός Ισπανίας.

Συντονιστείτε με το Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, καθώς και με τον on line διαγωνισμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και δηλώστε συμμετοχή.

Η Luz Casal, η «Μούσα του Almodóvar» όπως την αποκαλούν διεθνώς, με μια φωνή γεμάτη ένταση και εκφραστικότητα, ιδιαίτερη σαν τη θάλασσα, πότε ήρεμη και γαλήνια και πότε σπαρακτικά θυμωμένη, πάντα όμως σαγηνευτική, κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 1982 γνωρίζοντας αμέσως την παγκόσμια καταξίωση. Η συμμετοχή της στα soundtracks των ταινιών του Ισπανού σκηνοθέτη ήταν αυτή που εκτίναξε στα ύψη τη δημοτικότητά της.

Η Luz Casal έρχεται στην Αθήνα για δύο μοναδικές συναυλίες στο Christmas Theater, το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαρτίου. Δύο μελωδικές βραδιές, με τα θρυλικά πλέον «Piensa en mi»«Un Αno de Amor»,«No me importa nada», «Historia de un Amor» και όλες τις μεγάλες επιτυχίες που τόσο αγάπησε το ελληνικό κοινό, σ’ ένα ονειρικά μελωδικό οδοιπορικό με τη χαρακτηριστική, λυρική φωνή της Luz Casal.

Info

Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7
Διαγωνισμός – Με το Δεύτερο Πρόγραμμα στη Luz Casal
Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, 21:00

Live Streaming: www.deftero.gr
Facebook:
 www.facebook.com/defteroprogramma.fm
Instagram:
 https://www.instagram.com/defteroprogramma/

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Δεύτερου: https://www.ertecho.gr/radio/deftero/program/

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος