Μαραθώνιος μετά μουσικής: Η ΕΡΤ εμψυχώνει τους αθλητές με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο

Array

Η ΕΡΤ εμψυχώνει τους αθλητές που συμμετέχουν στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας μ’ έναν ξεχωριστό… μουσικό τρόπο.

Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022, ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου, τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, και συγκεκριμένα ένα σύνολο χάλκινων πνευστών αποτελούμενο από 7 μουσικούς θα βρίσκεται έξω από την είσοδο του Ραδιομεγάρου στην Αγία Παρασκευή, για να πλαισιώσει και να στηρίξει την προσπάθεια των αθλητών, ερμηνεύοντας γνωστά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια.

Θα έχουν προηγηθεί 32,5 χιλιόμετρα και μια αρκετά ανηφορική διαδρομή, με τον τερματισμό στο Καλλιμάρμαρο να απέχει μια «ανάσα μακριά», μόλις 9,7 χιλιόμετρα. Ένα μεγάλο πανό/banner θα βρίσκεται έξω από το Ραδιομέγαρο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, για να υπενθυμίζει σε όλους τους αθλητές, ότι η ΕΡΤ στηρίζει τόσο τους ίδιους όσο και τη μεγάλη αυτή γιορτή.

Υπενθυμίζεται ότι από τις 8:30 το πρωί της Κυριακής 13 Νοεμβρίου η ΕΡΤ1 αλλά και το αθλητικό ραδιόφωνο της δημόσιας τηλεόρασης, η ΕΡΑσπορ, θα καλύψουν απευθείας και αποκλειστικά την ιστορική διαδρομή από τον Μαραθώνα έως και το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Με κεντρικό μήνυμα «Στη νίκη τη δική σου, η ΕΡΤ είναι μαζί σου», η δημόσια ραδιοτηλεόραση βρίσκεται δίπλα σε όλους όσοι συμμετέχουν στη μεγάλη αθλητική διοργάνωση, στηρίζοντας την προσπάθειά τους με τον δικό της τρόπο.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος