Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ του Τζέιμς Μποντ – Πρεμιέρα της ταινίας στις 30 Σεπτεμβρίου

Tο νέο τρέιλερ του Τζέιμς Μποντ μόλις κυκλοφόρησε. Πρόκειται για την 25η ταινία της διάσημης σειράς ταινιών με τον Ντάνιελ Γκρεγκ να έχει για μια ακόμη φορά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

To τελικό τρέιλερ της ταινίας «No Time to Die» κυκλοφόρησε. Ο Ντάνιελ Γκρεγκ επιστρέφει για πέμπτη και τελευταία φορά στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Φήμες ήθελαν τον Βρετανό ηθοποιό να μην υποδύεται εκ νέου τον διάσημο πράκτορα 007 και την θέση του να παίρνει ο συμπατριώτης του Ιντρις Έλμπα ενώ δεν έλειψαν και εκείνοι που συζητούσαν ότι επρόκειτο να αντικατασταθεί από γυναίκα ηθοποιό. Με αφορμή την τελευταία συμμετοχή του Κρεγκ στην διάσημη σειρά ταινιών πιθανοί αντικαταστάτες του θεωρούνται πλέον και ο Τομ Χάρντι, ο Χένρι Κάβιλ αλλά και ο Ρεγκέ-Ζαν Πέιτζ.

Στον εμβληματικό ρόλο στον οποίο ο Ντάνιελ Κρεγκ επιχειρεί να αφήσει το δικό του στίγμα αξέχαστοι έχουν μείνει ο Ρότζερ Μουρ, ο Τίμοθι Ντάλτον, ο Πιρς Μπρόσναν και φυσικά ο ακαταμάχητος Σον Κόνερι.

Η κινηματογραφική πρεμιέρα του «No time to die» είναι μια ακόμη από όσες αναβλήθηκαν λόγω της πανδημίας. Ο αρχικός της προγραμματισμός μάλιστα ήταν για τον Νοέμβριο του 2019. Τελικά όμως θα παρουσιαστεί στις 30 Σεπτέμβριου με τους θαυμαστές του διάσημου κινηματογραφικού ήρωα να αδημονούν να τη δουν.

H ταινία θα ξεκινήσει από εκεί που τελείωσε το Spectre του 2015 και δίπλα στον Γκρεγκ θα δούμε μεταξύ άλλων τον Ρέμι Μάλεκ, την Λέα Σειντού και την Άνα ντε Αρμάς.

Πηγή: ΕΡΤ, Επιμέλεια: Μαρία Κουριδάκη

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος