Κινηματογραφικός Μπάτμαν και Μόρμπιους θα συναντηθούν στη μεγάλη οθόνη

Μοιάζει βγαλμένο από τα πιο τρελά όνειρα των φαν του είδους αλλά, όντως, ο Μάικλ Κίτον, ο κινηματογραφικός Μπάτμαν των ταινιών του Τιμ Μπάρτον, θα βρεθεί στο πλευρό του Jared Leto (που υποδύεται τον Dr. Michael Morbius) στο πολυαναμενόμενο -σίγουρα- blockbuster της Marvel.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ρωμανός Λιζάρδος

Μοιάζει να είναι η Χρονιά του Τζάρεντ Λέτο. Μετά την αποτυχημένη συμμετοχή του στο «Ομάδα Αυτοκτονίας» που κατά γενική ομολογία δεν ενθουσίασε το κοινό, επέστρεψε με μια μεταμόρφωση που έχει συζητηθεί στον «Οίκο Γκούτσι» (στο ρόλο του Πάολο Γκούτσι). Η νέα χρονιά τον υποδέχεται -και μας υποδέχεται- με μια ταινία που όλα δείχνουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στο box office του 2022,. Πλέον έχει κάθε δικαίωμα να αισθάνεται δικαιωμένος από τις πρόσφατες προσεκτικές επιλογές και κινήσεις του στον χώρο του κινηματογράφου.

Ο Μόρμπιους, λοιπόν, απέκτησε τη δική του ταινία, αφίσα και τρέιλερ και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να τον συναντήσουμε κινηματογραφικά. Πρόκειται για το επόμενο spin-off του SpiderMan, το δεύτερο μετά το επιτυχημένο Venom και τις συνέχειες του. Η ταινία θα μας αφηγηθεί την ιστορία ενός επιστήμονα, που ψάχνοντας να βρει μια θεραπεία για μια σπάνια αρρώστια του αίματος, θα καταλήξει να μεταμορφωθεί σε βρικόλακα. Αντί να κλάψει τη μοίρα του, θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει αυτή την κατάρα σαν «δώρο», σκοτώνοντας και ρουφώντας το αίμα στυγνών εγκληματιών.

Οι Roy Thomas και Gil Kane συνέλαβαν τον χαρακτήρα του Morbius που με τις βαμπιρικές του δυνάμεις, και έκανε την πρώτη του εμφάνιση το 1963, στο Amazing SpiderMan.

Στους υπόλοιπους ρόλους θα δούμε την Adria Arjona ως Martine Bancroft, τον Al Madrigal ως Agent Alberto Rodriguez, τον Tyrese Gibson ως Simon Stroud, τον Matt Smith ως Loxias Crown και Jared Harris σε ρόλο έκπληξη.

Το Morbius θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Γενάρη στις ελληνικές αίθουσες.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος