Η αλήθεια για τον κορονοϊό, την Τζολί και τους Eternals

Πριν λίγες ημέρες η Αντζελίνα Τζολί πήγε με τα παιδιά της στην παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας της ταινίας Eternals.

Η αλήθεια για τον κορονοϊό, την Τζολί και τους Eternals
Από αριστερά: Maddox, Vivienne, Angelina, Knox, Shiloh και Zahara (@Jordan Strauss/Invision/AP)

Όπως συνηθίζεται, περισσότερα γράφτηκαν για την ομορφιά και το στυλ της και τα οικογενειακά της μέλη, παρά για την ταινία, τις επιλογές της, ή έστω για τη συνεργασία της με την βραβευμένη με Όσκαρ Κλόι Ζάο.

Ωστόσο, μια άλλη είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου χθες αναφορικά με κρούσμα κορονοϊού που βρέθηκε στην πρεμιέρα και αναστάτωσε τους παρευρισκομένους. Τα δημοσιεύματα ήθελαν την ηθοποιό σε καραντίνα και κατ’ επέκταση εκτός της προωθητικές εκστρατείας της ταινίας.

Σημειώνεται ότι το πρωτόκολλο της Disney είναι πολύ αυστηρό αλλα και ευαίσθητο σε τέτοια ζητήματα. Όλοι οι συμμετέχοντες δημοσιογράφοι σε junkets, υποβάλλονται από την ομάδα της εταιρίας σε τεστ αντισωμάτων για την ασφάλεια τόσο των ίδιων όσο και των καλλιτεχνών.

Πάντως, επιβεβαιώθηκε η παρουσία της ηθοποιού στο Φεστιβάλ της Ρώμης αυτή την Κυριακή για την Ευρωπαϊκή πρεμιέρα των Eternals.

To πρώτο Althouse superheroes εγχείρημα του στούντιο είναι ethnicity oriented free και αποτελεί το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής στοίχημα που ίσως επαναπροσδιορίσει την εικόνα που υπάρχει έως τώρα για τo “super heroes movie genre”.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος